WOW! Elena prezintă o nouă imagine în cel mai recent clip, „Turboman”

Chiar înainte de Ziua Internațională a Femeii, Elena lansează „Turboman” și prezintă publicului o altă versiune a sa. Sound-ul fresh al piesei compuse de Alex Pelin și Adi Colceru și vocea puternică inconfundabilă a artistei sunt completate de o poveste regizată de NGM Creative, în care protagoniștii caută echivalentul sentimentelor în culori, iar finish line-ul cursei este iubirea.

„Mi-a plăcut ideea din spatele piesei «Turboman», m-a atras povestea foarte tare. «Turboman» este despre dragoste, suflete pereche și ceea ce implică drumul spre acestea, o luptă despre regăsire și cucerire”, spune Elena.  

Pe platoul de filmare artista s-a simțit foarte bine, deși a primit provocarea de a-și schimba look-ul. „M-am simțit foarte ciudat pentru că sunt de foarte mult timp roșcată și mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc. Filmările au durat 12 ore și ne-am organizat foarte bine pe platou cu echipa NGM. Au fost cele mai relaxante filmări de clip la care am participat”, adaugă Elena.  


   
De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum “Ecou”, „Disco Romancing“, „The Balkan Girls”,  „Mamma mia”, ”Pana dimineata”, care au cucerit publicul și posturile de radio din România. Mai mult decât atât, Elena a ocupat primele poziții în topurile de specialitate din țări ca Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia cu piese ca “Midnight Sun” și “Senor Loco”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod