"Vorbește lumea" sărbătorește astăzi 400 de ediții!

Astăzi e zi de sărbătoare în platoul emisiunii Vorbește lumea! Adela și Cove, alături de întreaga echipă a emisiunii, au pregătit o ediție specială, cu multe surprize și invitați de seamă, pentru a sărbători împreună cu toți telespectatorii ediția cu numărul 400!

În ediția Vorbește lumea de astăzi, de la 10:30, Alexandra Stan a pregătit o mare surpriză: o schimbare de look, într-o ședință foto inedită! Andreea Antonescu vine în platoul emisiunii să le ureze Adelei și lui Cove live La cât mai multe ediții!, iar Gheorghe Turda și Constantin Enceanu au pregătit și ei câteva surprize pentru cei doi.

“Pentru mine, Vorbește lumea reprezintă cea mai frumoasă "întâmplare" din ultimii ani.

E ceea ce oamenii caută toată viața. Un loc de muncă alături de prieteni în care să aibă încredere totală. Faptul că suntem alegerea telespectatorilor în fiecare zi îmi arată că se poate și altfel. Se poate cu bucurie, bun simț, măsură. Exact valorile pe care vreau să le insuflu și eu fiului meu.”, a spus Adela Popescu despre emisiunea Vorbește lumea.

Despre așteptările pe care le are Adela, ea continuă cu o glumă: “Glumeam cu colegul și prietenul meu Cove și spuneam că, la cum merge treaba, o să ne luăm cupoanele de pensie împreună.

Bine, el mai devreme decât mine. Mult mai devreme!”.

Pentru Cove, “Vorbește lumea nu este un loc de muncă, ci este a doua casă. Mă simt norocos să lucrez, zi de zi, cu Adela, dar și cu toți colegii care sunt în spatele camerelor! Suntem o mare familie și mă bucur să văd că reușim să aducem o parte din energia, pasiunea și entuziasmul nostru și în casele telespectatorilor!”.

În fiecare săptămână, de luni până vineri, de la 10:30, Adela Popescu și Cove aduc cele mai noi subiecte în materie de evenimente mondene, celebrități, dar și sfaturi utile despre make-up, hair, modă și multe altele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod