Vica Blochina a slabit 6 cm si are un corp de balerina cu tratamente de 2000 de euro

2016 este anul marilor transformari pentru Vica Blochina. Vedeta si-a remodelat recent nasul iar, in ultimele luni, a urmat o serie de tratamente corporale ce i-au redat in mod incredibil silueta de balerina.
Vica Blochina a reusit sa scape de stratul de grasime de pe abdomen, de pe solduri, picioare, de deasupra genunchilor si chiar de pe brate, fara operatii ori liposuctie, ci doar cu ajutorul tratamentului CLATUU de la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette. Este vorba de un aparat care prinde prin vacuum grasimea din zonele cu probleme, o ingheata pe loc urmand ca, dupa masajul de dezghetare, sa se elimine definitiv din corp. In acest mod se scapa definitive de colaceii de grasime ce nu pot disparea uneori nici prin diete si sport frecvent.

Vica a urmat CLATUU la Silhouette la inceputul verii, iar, conform estimarilor initiale, rezultatele finale se vad in prezent. Vedeta a urmat sase sesiuni de CLATUU, pe fiecare zona cu probleme, pentru ca transformarea corporala sa fie totala. In paralel, a facut opt sedinte de LPG Endermolab, care i-au scuptat silueta intr-un mod spectaculos.

“Am fost la inceputul verii la lansarea CLATUU de la Silhouette si am zis ca asta trebuie sa fac pentru ca nu reuseam sa slabesc nici cu dieta nici cu sala. Aveam multe zone de pe corp pe care trebuia sa lucrez, asa ca a fost nevoie de sase sedinte in total. Am asteptat trei luni sa vad efectele totale, am facut de curand masuratorile si am ramas surprinsa. Am slabit 6 cm in talie si grasimea de pe abdomenul inferior, coapse si din zonele laterale pur si simplu s-a evaporat. Asta fara ca eu sa fac ceva special, sa merg la sala sau sa tin vreo dieta stricta. Grasimea odata inghetata se elimina natural. Pe langa operatia la nas, CLATUU este cea mai buna investitie pe care am facut-o pentru mine in ultimii ani”, declara Vica Blochina.

Tratamentele pe care Vica le-a urmat la Silhouette reprezinta varianta clasicei liposuctii, doar ca nu sunt dureroase, nu necesita operatie, anestezie si perioada de recuperare.

Prin actiunea sa, CLATUU remodeleaza corpul, atacand si eliminand definitiv depozitele de grasime nedorite, intr-o singura sedinta. Procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare.

Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C si ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine in mod natural celulele de grasime. Pacientul nu simte durere si nici frig.

Odata distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenereaza, rezultatul mentinandu-se timp indelungat.

Aparatul, unic in Romania, disponibil la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti, are doua tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, si altul cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.

Sistemul controlat de racire al CLATUU are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.

Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.

Tratamentul CLATUU poate fi aplicat pe mai multe zone unde exista depozite de grasime: abdomen, coapse, spate, zona lombara, brate sau pe zona de deasupra genunchilor.

CLATUU este disponibil la Silhouette – Centre de Slabit si Infrumusetare din Bucuresti (0727225157 – Unirii sau 0727225158 - Dorobanti).

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod