Șerban Copoț, internat în spital alături de fiul lui. Tedi are gastro enterocolită!

Șerban Copoț a petrecut weekend-ul în spital alături de fiul lui, Tedi. Micuțul în vârstă de cinci ani a fost diagnosticat cu gastro-enterocolită și a fost internat de urgență. Tatăl lui s-a internat, la rândul său, în aceeași rezervă, pentru a-i fi alături.

Tedi a luat, se pare, virusul de la grădiniță, fapt ce l-a făcut pe artist să se confeseze pe pagina sa de Facebook mustrându-i pe cei care își trimit copiii la grădiniță sau la școală știind că sunt bolnavi, răspândind astfel virusul printre colegii micuților.

În noaptea de joi spre vineri Tedi a avut reprize violente de vomă.

Săracul vomita chiar și în timp ce dormea. Dimineață ne-am dus de urgență la spital, iar medicii ne-au recomandat să ne internăm imediat, mai ales că s-ar putea îmbolnăvi și fratele lui mai mic. Am dormit alături de el zilele acestea în rezervă. Tedi este un băiat foarte curajos, nu a plâns deloc atunci când i s-a pus branula și i s-a luat sânge. Am stat internați, ne-am adus cărți de colorat și de citit pentru a trece timpul cât mai ușor”, povestește Șerban.

Artistul a realizat două transmisii live pe pagina lui de Facebook direct din rezerva unde era internat fiul lui, vorbind cu fanii săi inclusiv despre inconștiența sau ignoranța cu care unii părinți își trimit copiii la grădiniță ori la școală știind că au gastro-enterocolită, micuții devenind astfel adevărate bombe biologice, îmbolnăvindu-i pe cei din jur.

Sunt unii care își trimit copiii bolnavi în colectivitate, copiii suferind de boli virale. Stau să mă gândesc la părintele care si-a trimis copilul viralizat și care a făcut ca nu doar al meu ci și alți copii să fie spitalizați. Este o specie de nesimțiți care umblă și bântuie printre noi. Educatoarea nu are cum să știe imediat că acel copil e bombă biologică. Asistenta își poate da seama. În aceste condiții, chiar dacă tu ți-ai învățat copilul să se spele pe mâini și ceea ce înseamnă igiena, nu ai ce face. Se îmbolnăvește de la colegi.

Cei care își trimit copiii bolnavi la școală nu îi interesează de ceilalți copii și de părinții lor. Asta poate fi tradusă prin nesimțire și alte sinonime”, a răbufnit artistul.

Șerban Copoț a fost cu atât mai îngrijorat cu cât virusul ar fi putut ajunge și la băiatul lui cel mic, Alexandru, în vârstă de șase luni. Din fericire, micuțul este bine. "Aveți grijă de puii voștri pentru că nu este deloc plăcut. Dacă observați simptome, mergeți imediat la doctor. Stați în legătură cu medicul pediatru, vorbiți cu el și, dacă este cazul, mergeți și vă internați alături de copii”, le-a declarat Șerban miilor de oameni care au urmărit înregistrarile video și care i-au transmis mesaje de încurajare.   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod