Un semifinalist Românii au talent urcă vineri pe scena Vocea României!

Concurenții devin tot mai exigenți, iar antrenorii tot mai convingători la Vocea României! Lupta pentru cele mai bune voci din sezonul șapte continuă vinerea aceasta, de la 20:30! Tudor, Smiley, Lori și Despot mai au foarte puține locuri în echipe și sunt extrem de atenți în momentul în care întorc scaunele, însă bătălia este aprigă, pentru că participanții sunt extrem de buni și le fac celor patru alegerile foarte dificile.

Unul dintre concurenții de mâine seară a urcat de două ori pe scena Românii au talent, a ajuns până în semifinala competiției, iar acum revine la Vocea României hotărât să meargă mai departe.

În fiecare an când te văd ești alt om!”, îi spune Smiley uimit. Dacă va reuși să impresioneze, vom vedea vineri, de la 20:30, în a cincea rundă de audiții pe nevăzute.

Tot mâine, o concurentă le aduce în dar antrenorilor portretele acestora. ”Eu vreau portretul lui Chirilă să mi-l pun pe perete!”, va spune Smiley, iar Tudor va continua: ”Mie mi se pare că Smiley a ieșit cel mai bine. Dar mă uit la mine și-mi place!”. Pe lângă faptul că este antrenor pentru echipa lui, Tudor încearcă să-i ghideze și pe ceilalți concurenți în alegerile pe care le fac, provocându-l pe unul dintre ei să pună întrebări despre colegii antrenori, iar acesta din urmă să-i răspundă sincer.

Provocarea va fi o foarte bună ocazie de a afla lucruri inedite despre Smiley, Lori și Despot. Lori va face un spectacol de zile mari mâine seară și îl va lua în surprindere pe un participant atunci când va merge să cânte și să danseze împreună cu el. Cei doi vor realiza un moment plin de energie, publicul va fi în picioare, iar Tudor li se va alătura cu... un vers.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod