Un nou film „Captain Marvel”, primul cu o super eroină care schimbă istoria Universului Marvel

Studiourile Marvel lansează cel mai așteptat film din franciza „Captain Marvel”, o serie de aventuri dintr-o perioadă mai puțin cunoscută a Universului Marvel, având, pentru prima dată, în prim-plan, o super eroină – Carol Danvers – care dă viață unei povești spectaculoase.

Filmul „Captain Marvel” este distribuit la cinema de Forum Film România, în format 3D și IMAX 3D. Biletele s-au pus deja în vânzare în cinematografele partenere, filmul fiind disponibil din 8 martie 2019.

Bazată pe seria de benzi desenate Marvel, publicate prima dată în 1967, noua producție din seria „Captain Marvel” îi are în distribuție pe Brie Larson ca Carol Danvers/Captain Marvel, Samuel L. Jackson ca Nick Fury, Ben Mendelsohn ca Talos, cu Annette Bening ca Inteligența Supremă, Clark Gregg ca agentul Coulson și Jude Law ca Yon-Rogg.

Filmul e produs de Kevin Feige și regizat de Anna Boden & Ryan Fleck, avându-i ca producători executivi pe Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patricia Whitcher și Stan Lee.

Povestea e semnată de Nicole Perlman & Meg LeFauve și Anna Boden & Ryan Fleck & Geneva Robertson-Dworet, iar la scenariu au contribuit Anna Boden & Ryan Fleck & Geneva Robertson-Dworet.

Super eroina care schimbă Universul Marvel
Odată cu noul „Captain Marvel”, Studiourile Marvel lansează mult așteptata franciză cu un super erou femeie. „Ne-am gândit că e momentul potrivit ca acum să îl prezentăm pe Captain Marvel lumii. Ea este unul dintre cele mai populare și puternice personaje din benzile desenate și acum și-a câștigat acest statut și în Universul Marvel”, spune producătorul Kevin Feige.

„Am avut mereu eroine puternice în filmele noastre, așa că era momentul să avem o super eroină ca personaj principal, iar asta ne-a încântat peste măsură și abia așteptăm să o prezentăm publicului”, adaugă el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod