The Temper Trap susțin primul lor concert în România în februarie 2017

Australienii de la Temper Trap susțin primul lor concert în România, pe 21 februarie, în Fratelli Studios din București. Trupa se află în plin turneu de promovare a noului lor album, Thick as Thieves, lansat în 2016. Concertul din București a fost inclus în acest tur, alături de alte orașe mari, precum Melbourne, Londra, Berlin, Hamburg, Luxembourg, Viena, Milano, Praga, Paris, Lisabona si Cape Town. Sweet Disposition este cea mai cunoscută piesa a formației și are peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Temper Trap are peste un milion de albume vândute și au cântat în deschiderea turneelor Coldplay și Rolling Stones, fiind prezenți și la Festivalul Glastonbury din Anglia, considerat cel mai important festival din Europa.

Formația a fost înființată în 2005, în Melbourne, de către solistul Dougy Mandagi, Jonathon Aherne – chitară bass, Toby Dundas – tobe și Joseph Greer – clape și chitară. Au cunoscut succesul rapid, iar în 2008 s-au stabilit în Regatul Unit, pentru a fi prezenți pe cea mai importantă piață de muzică la nivel mondial.

Primul album al trupei, Conditions, a fost lansat în iunie 2009 și s-a bucurat de recenzii favorabile, precum și de vânzari record. Astfel, s-a clasat în foarte scurt timp pe locul nouă în topul ARIA Albums și a intrat în top 30 în UK Albums Chart.

Piesele formației se bucură de aprecierea publicului, iar hit-ul Sweet Disposition a intrat în majoritatea topurilor europene, fiind între primele cinci melodii ascultate în  Belgia, Irlanda și Marea Britanie.

Pe 21 februarie, nu ratați ocazia de a-i asculta în premieră pe The Temper Trap în România. Biletele pentru concertul din Fratelli Studios pot fi comandate online pe www.iabilet.ro. De asemenea, biletele sunt puse în vânzare și în cadrul agențiilor Perfect Tour, dar pot fi achiziționate și de la Cafe Deko, Club Vintage, Berăria H, Hard Rock Cafe, Club Quantic, standul de bilete de la stația de metrou Unirii 1 (lânga casa de bilete Metrorex), din magazinele Muzica, Uman, Senia, IQ BOX și Say Shop.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod