Surpriza de proportii pentru spectatori! Au iesit la bere cu regizorul si actorii!

Toti cei veniti ieri seara la cinema sa vada comedia romaneasca “Povestea unui pierde-vara” au avut parte de un moment unic cand au aflat ca in sala se aflau tocmai regizorul si actorii din filmul pe care il urmareau. Prezența echipei nu a fost anunțată așa că spectatorii au fost luați prin surprindere. Si, pentru ca acestia aveau multe intrebari de pus despre comedia "Povestea unui pierde-vara", discutiile au continuat la.. o bere. Sau o limonada, dupa gust.

Regizorul Paul Negoescu, actorii Alexandru Papadopol, Radu Romaniuc, Olimpia Mălai și Rolando Matsangos împreună cu directoarea de imagine Ana Drăghici, monteurul Dragoș Apetri și producătoarea Livia Rădulescu au stat 2 ore de vorba, intr-un cadrul familiar, cu fanii filmuluui romanesc si le-au povestit despre cum a fost realizat filmul.


“Am vrut să facem asta pentru că publicul românesc de film a cam divorțat de filmele românești și am simțit nevoia să încercăm să ne apropiem de el în felul ăsta.

Vrem să discutăm cu spectatorii, să ne spună cu sinceritate ce le place și ce nu la filmele românești, să le povestim lucruri care țin de bucătăria producției de film și să încercăm să demontăm clișeele și prejudecățile legate de filmele românești”, spune Paul Negoescu.


"Povestea unui pierde-vara", cea mai asteptata comedie romaneasca a acestei toamne, poate fi urmarita in cinematografele din intreaga tara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod