Stefan Banica Jr si Mirabela Dauer au umplut pana la refuz un centru comercial

Stefan Banica Jr. a umplut pana la refuz Plaza Romania. Cu ocazia sarbatorilor de iarna artistul a sustinut un concert la care a cantat cele mai cunoscute piese din repertoriul sau in cadrul evenimentului "Seara magica". Publicul a cantat la un unison cu el, ceea ce l-a facut fericit peste masura pe artist. Desi este ocupat peste masura in aceasta perioada a anului, Stefan Banica Jr. spune ca cea mai mare multumire a lui ca artist este sa vada salile de concerte pline pana la refuz.

Cea care a deschis seara a fost Mirabela Dauer impreuna cu copiii din corul Nostalgia, alaturi de care a sustinut un recital de colinde superbe, indelung apreciate si aclamate de public.
Corul Nostalgia este alcatuit din 23 de copii scolari, si este un proiect al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6. Accesul la concerte a fost gratuit. Pentru acest eveniment special de sarbatori complexul comercial a fost deschis pana la miezul noptii.

Evenimentul a fost organizat de Plaza Romania, Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.  Gazda serii a fost Diana Munteanu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod