Smiley l-a inlocuit pe What’s Up cu Juno

JO, în Matinal BFm: “Whatzy (What`s Up), îmi pare rău că a trebuit să afli așa” Prezentă în studioul Matinalului București Fm, Jo i-a povestit realizatorului Marius Stoica faptul că recent a terminat de înregistrat o nouă piesă. “Am mai făcut o piesă foarte bună săptămâna trecută în studio. Și a venit Smiley din America și a zis: «Hmm… cred că Juno trebuie să fie pe piesa asta, nu What’s Up!» Deși What’s Up trăsese inițial. Whatzy, îmi pare rău că a trebuit să afli așa!”

JO crede că artistul a aflat despre decizia lui Smiley direct de la BFM (98.3) și chiar și-a exprimat parerea de rău ca What’s Up ar fi putut afla în acest mod;înregistrarea interviului se poate vedea integral pe site-ul bucurestifm.ro


Tot în cadrul interviului din Matinalul BFm, artista a explicat și de ce nu se mărită. “Nu mă mărit, pentru că sunt un om al carierei și până nu mă văd împlinită pe partea asta… Și, cum nu sunt niciodată împlinită, întrucât tot timpul îmi doresc și mai mult de la mine, nu știu...”
Mai mult, despre piesa ““Cu inima” feat Cabron spune: “Mie, inițial, nu mi-a plăcut piesa când am auzit-o prima dată.

M-a sunat Șerban Cazan. Eu eram în Barcelona. Mi-a zis că are hit-ul ăla mare pentru mine. Am ascultat-o și i-am scris înapoi că trebuie să vin, să trag voci și să mai lucrăm un pic. Iar acasă, după ce am tras voci și am schimbat un pic povestea, mi-a plăcut mult piesa. Strofa a doua e cea mai frumoasă pe care am cântat-o vreodată.” Motivul? Este scrisa chiar de iubitul său, artistul Juno, în urma unor certuri avute în relație.”


Matinalul BFm se poate asculta de luni până vineri de la 06:00 la 10:00 și este realizat de către Răzvan Petre și Marius Stoica.

Emisiunea se aude pe 98.3, live pe www.bucurestifm.ro sau pe aplicatia de Mobil, disponibilă pe IOS și Android.
București FM! Be active, Be smart, Be cool!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod