Silvia este castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil!”

Silvia a fost desemnata castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil!”. Concurenta a intrunit aseara 50,9 % din voturile telespectatorilor si cucerit admiratia exigentului Juriu prin evolutia surprinzatoare.
Tanara extravaganta si cu un temperament vulcanic a creat un val de simpatie in mediul online si nu numai, dar a generat si o serie de polemici. Desele dispute cu Iulia Albu in momentele jurizarilor au tinut cu sufletul la gura publicul de-a lungul concursului, atribuindu-i Silviei o aura de razboinica.

Tensiunea  a fost uriasa in platou sambata seara, mai ales ca batalia voturilor a fost una foarte stransa; diferenta de procente intre castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!" si urmatoarea clasata, Cristina Mihaela, a fost de doar 1,8 procente.
Toate fostele concurente au venit sa o sustina in Marea Finala pe Silvia si si-au exprimat public admiratia fata de aceasta.

"N-am crezut niciodata ca cineva ma poate iubi atat de mult fara sa ma cunoasca. Ma bucur ca ati putut trece peste impertinentele mele, ma bucur ca m-ati iubit atat!", a declarat Silvia emotionata pana la lacrimi de sustinerea publicului.

Cristina Mihaela, concurenta care a fost atat de aproape de obtinerea marelui premiu, si-a imbratisat fosta rivala si le-a indemnat pe tinerele care vor sa treaca printr-o experienta extraordinara sa participe la castingurile pentru "Bravo, ai stil!".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod