Sa inceapa aventurile verii cu noua colectie ECCO Sport!

Pentru vara 2014, brandul danez ECCO, lider global in inovatia incaltamintei, a pregatit o colectie sport dedicata persoanelor active, iubitoare de activitati fizice, drumetii si plimbari.
"Gratie expertizei noastre in ceea ce priveste tehnologia de injectare directa, noile functii ale incaltamintei ECCO sunt de cel mai inalt nivel si fac ca aceasta sa devina incaltamintea pe care oamenii isi doresc sa o poarte o vara intreaga", declara Andrzej "Bartie" Bikowski, Lead Designer ECCO.

Tehnologiile valorificate in cadrul noii colectii ECCO Sport

INJECTAREA DIRECTA


Este o tehnnologie dezvoltata si imbunatatita in mod constant de catre ECCO, care permite pantofului sa fie flexibil si usor, cu forme extrem de anatomice. Practic, un material elastic care absoarbe socurile este injectat intr-o matrita in forma de picior, procedeu care permite ca talpa sa fie direct legata de caramb, fara a se folosi lipici sau cusaturi. Rezulta astfel un pantof dotat cu functii ideale pentru performante outdoor - forma anatomica perfecta, flexibilitate maxima si absorbtie completa a socurilor.

TEHNOLOGIA BIOM®

Permitand piciorului sa-si urmeze imboldul de a se flexa natural, tehnologia BIOM elibereaza capacitatea intrinseca a corpului de a se misca liber, incurajand piciorul sa devina mai puternic cu fiecare pas pe care il face.

TEHNOLOGIA RECEPTOR®

Presupune o intreaga suita de tehnologii care favorizeaza performanta outdoor, permitand ca talpa piciorului sa se miste in mod natural.

GORE-TEX®

Acest material, 100% impermeabil, imbraca partea superioara a pantofului sau este intins peste materialele textile de inalta performanta din interiorul pantofului.
Astfel, incaltamintea "respira", este rezistenta in timp, impermeabila si pastreaza picioarele uscate si relaxate indiferent de efortul fizic depus.

HYDROMAX®

Este un tratament dezvoltat de ECCO ce permite ca pielea sa fie rezistenta la apa, impiedicand-o sa devina aspra in urma repetatelor umeziri si uscari si pastrand-o rezistenta, moale si aerisita.

PIELEA DE IAC, CREATA SPECIAL PENTRU AVENTURILE OUTDOOR

ECCO a fost printre primii producatori de incaltaminte care a folosit pielea de iac in confectionarea pantofilor. Folosind piele de iac in loc de piele normala, ECCO creeaza incaltaminte pe cat de flexibila, pe atat de puternica, si care se muleaza perfect pe picior.

Colectia ECCO Outdoor

Ideea pantofilor ECCO multisport este: o singura forma, mai multe functii. Sunt extrem de flexibili si de usori, prevazuti cu o talpa care isi dovedeste eficienta pe toate tipurile de teren. Cand ii incalti, iti permit sa descoperi noi aventuri - drumetii in plin soare sau prin ploaie abundenta, expeditii pe orice fel de teren, mici escapade dupa o zi de munca.

ECCO Lagoon - pantoful care iubeste apa

Prevazuti cu noua talpa ECCO cu uscare rapida, acesti sneakeri de vara se muleaza pe picior ca o a doua piele, lasa aerul sa circule si se usuca rapid.
Tehnologia de injectare directa asigura o forma anatomica, rezultand un pantof ultra-rezistent. ECCO Lagoon este pasaportul tau catre expeditiile estivale!

ECCO Terracruise - ideal pentru aventurile de vara

Pantofii ECCO Terracruise au fost special creati pentru excursii in mijlocul naturii, dar si pentru calatorii urbane. Au un design perfect pentru mersul pe munte, plaja si poteci, iar talpa este direct injectata si prevazuta cu insertii de cauciuc pentru stabilitate maxima. Usori ca o pana, aerisiti si versatili, acesti pantofi multifunctionali sunt special conceputi pentru activitatile de vara in aer liber.

Colectia ECCO Running

Lansati in 2009, pantofii de alergat Biom de la ECCO au fost primii pantofi care au crescut eficienta atletilor. ECCO Biom este rezultatul a 50 de ani de studiu asupra bio-mecanicii piciorului uman. Exemplu perfect de pantof care urmareste functiile piciorului, BIOM e conceput cu scopul de a-i ajuta pe atleti sa alerge natural, eficient si puternic. In 2014, ECCO lanseaza a doua generatie de pantofi Biom, creati cu ajutorul tehnologiei "fara cusaturi" si din materiale textile, ceea ce le asigura maximum de stabilitate si ventilatie.

ECCO Biom Ultra Trail - un mod mai bun de a alerga pe trasee

Sa alergi pe trasee turistice este unul dintre cele mai bune moduri de a intra in contact cu natura, deoarece esti provocat sa observi si sa experimentezi fiecare nuanta a terenului.
ECCO Biom Ultra este pantoful perfect pentru trasee, intrucat se potriveste ca o manusa pe liniile piciorului si este prevazut cu o talpa-minune ce permite atat tractiunea, cat si propulsia. Piciorul simte foarte bine terenul si fiecare miscare a lui este confortabila si lipsita de efort, gratie flexibilitatii Biom Ultra.

ECCO Biom Evo Racer Pro - evolutia capata viteza    
               
Cel mai avansat model din linia Biom Natural Motion, pantoful Evo Racer Pro este special conceput pentru alergarea de performanta. Forma se muleaza perfect pe picior si talpa joasa permite cea mai rapida reactie la contactul cu suprafata de alergare, ajutand piciorul sa-si gaseasca cea mai buna cale de a se misca. Performanta este cu atat mai mare cu cat pantoful ECCO Biom Evo Racer Pro e creat cu tehnologia "fara cusaturi" si confectionat din materiale care permit aerisirea piciorului. Este pantoful minimalist care ofera maximum de rezultate!

ECCO Biom Evo Trainer Pro

Acest pantof sport este construit cu aceleasi tehnologii minimaliste ca si ECCO Biom Evo Racer Pro. In plus, asigura un suport maxim pentru picior, ia forma lui naturala si este extrem de flexibil, astfel incat alergarea devine o adevarata placere, indiferent de distanta parcursa.
ECCO Biom Evo Trainer Pro este ideal atat pentru alergatorii de performanta, cat si pentru cei ocazionali.
 

Noua colectie ECCO Sport 2014 pentru barbati si femei este disponibila in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod