Raluca Zenga a petrecut 3 zile si 3 nopti de ziua ei!

Raluca Zenga, autoarea “Manualului Mamicii Zen” si sotia antrenorului Walter Zenga s-a distrat pe cinste la aniversarea din acest an. In compania familiei, a sotului si a copiilor, dar si a prietenilor apropiati, Raluca a decis sa sarbatoreasca ca in povesti, mai precis trei zile si trei nopti!

Am hotarat ca dupa varsta de 30 de ani orice zi de nastere sa o sarbatoresc de 3 ori (dupa 40 de ani va fi de 4 X si asa mai departe!). De cinci ani imi fac ziua in Dubai, si cum coincide cu petrecerile de Halloween profitam de ocazie si ne costumam in personajele preferate care ne inspira, cu machiaj artistic elaborat, un fel de intoarcere la copilarie cu placerea de a te deghiza si a surprinde prin creativitate! Asa ca am petrecut trei zile si trei nopti ca de carnaval, cu copiii nostri, cu sotul meu Walter si cu prietenele mele cele mai apropiate.
Atat acasa, cu tort si sampanie pe plaja noastra din "Insula Palmier", cat si in doua cluburi spectaculoase din Dubai, cu reprezentații de teatru si multa muzica buna! Ziua mea m-a gasit dansand, in cea mai buna forma a vietii de pana acum cum s-ar spune, inconjurata de cei dragi, care m-au rasfatat cu cadouri speciale, perfect alese pentru Scorpionul din mine: obiecte de arta, un tablou care ma reprezinta, bijuterii si accesorii deosebite. Copiii mei mi-au cules flori si au colaborat (in premiera!) la o felicitare minunata pe care o voi pastra mereu drept cea mai dulce amintire! Placerea lor a fost tortul facut ca pentru o sirena, inspirat de viata noastra la malul mării, colecționând scoici si steluțe de mare”
, a declarat Raluca Zenga, care a petrecut de ziua ei in cluburile Billionaire Mansion si The Act Dubai, preferatele ei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod