Piper-Heidsieck, şampania oficială de anul acesta a Premiilor Oscar, ajunge şi la Media Music Awards

Fondată în 1785, Piper-Heidsieck e una dintre cele mai vechi case producătoare de șampanie din Franța. Începând cu anul 2015 Piper-Heidsieck este şampania care se serveşte la premiile Oscar, atât în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, cât şi la petrecerea de după. Totodată, Piper-Heidsieck este, din anul 1993, şampania oficială a festivalului de film de la Cannes.

În România, celebra şampanie va ajunge si la Media Music Awards, singura gala de premii muzicale româneşti, care va avea loc la Sibiu, în 15 septembrie 2016. Şampania Piper-Heidsieck are un istoric îndelungat de colaborări cu lumea modei sau a show-bizz-ului.

Astfel, în anul 1885, pentru a marca primul secol de existenţă, Carl-Pierre Faberge a realizat, pentru Piper-Heidsieck, o sticlă din diamante, aur şi lapis-lazuli. Momentul a fost reluat şi 100 de ani mai târziu, în 1985, la cea de-a 200-a aniversare, când Van Cleef & Arpels a făcut a doua ediţie a sticlei cu aur şi diamante.

În anul 1999, Casa Peiper-Heidsieck i-a cerut lui Jean Paul Gaultier, „copilul teribil al modei”, să îmbrace o sticlă de şampanie, pentru ca în 2007, pentru lansarea sortimentului Rose Sauvage, casa Viktor&Rolf să facă prima sticlă de şampanie cu capul în jos.

În 2010, Piper-Heidsieck şi Christian Louboutin au lucrat împreună pentru a transforma un vis în realitate: să bei şampanie dintr-un pantof, dând naştere primului ritual de băut şampanie şi creând, în acest scop, un pachet special de prezentare.

Media Music Awards este singura gală de premii muzicale din România, cu premii acordate pe baza difuzărilor radio – TV, se va desfășura, ca şi până acum, în Piața Mare, pe o scenă comparabilă cu lățimea unui teren de fotbal. La eveniment sunt aşteptaţi peste 40.000 de spectatori.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an.
Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifica si monitorizeaza in timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

La cele 4 ediții Media Music Awards de până acum au luat parte artiști de top precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, 3 Sud Est, Deep Central, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project, Raluka, Oana Radu, Sore, Ellie White, Mandinga, Amna, Cargo, LaLa Band, Lidia Buble, Adda, Maximilian, Akcent, Giulia Anghelescu sau Faydee.

Media Music Awards este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod