Peste 1000 de persoane s-au înscris la Ninja Warrior România!

La doar cinci zile de la anunțarea achiziționării licenței de producție a formatului Ninja Warrior, peste 1000 de români s-au înscris deja în cea mai spectaculoasă competiție sportivă dintr-un show TV, unde limitele fizice și psihice vor fi încercate într-un traseu cu foarte multe obstacole.
Provenind din domenii diverse și având capacități fizice diferite, românii și-au arătat intenția de a lupta pentru a câștiga titlul de primul Ninja Warrior România. Printre ei se numără studenți, doctori, pompieri, alpiniști, antrenori de fitness, polițiști, dansatori sau chiar viitori piloți.

Ninja Warrior România este un spectacol de televiziune unde adrenalina și emoția vor fi împinse la maximum pentru a arăta că limitele oricărui om sunt nebănuite. Formatul, care a creat un adevărat fenomen în fiecare țară în care a fost produs, a adus în fața telespectatorilor oameni cu povești impresionante și a arătat că forța fizică și psihică sunt esențiale atunci când în luptă ești tu cu tine. 

Luptă să fii primul campion din România! Înscrie-te la casting!  
Ești gata să arăți unei țări întregi că ai o condiție fizică și psihică de nota 10, iar în calea ta nu stă niciun obstacol? Vrei să demonstrezi că termenul ”războinic” a fost inventat pentru tine? Ești deschis/ă la provocări și gata de cea mai spectaculoasă competiție? Înscrie-te acum sunând la 0743.890.823 sau pe www.protv.ro și poți fi chiar tu cel care-și va adjudeca titlul de Ninja Warrior România.

Ninja Warrior România – Sfidează limitele! În curând la PRO TV.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod