Pe 25 august Jessie Ware urcă pe scena #appletoneparty2018

Ca în fiecare an, la finalul verii, Strongbow strânge merele pentru Appletone Party #Recolta Urbana.
Astfel, pe 25 august, începând cu ora 14.00, invitații sunt așteptați să ia parte la o experiență #urbanbynature memorabilă în mijlocul naturii - dar în oraș - chiar pe malul lacului Străulești, unde vor concerta live pe scena principală The Noisettes, Waldeck și Jessie Ware în timp ce UFE, Iorga, DJ Vasile și K-lu vor mixa pe scena special amenajată pe lac.

Cele 2 scene muzicale sunt completate de multiple zone de relaxare în natură, activități nautice, o selecție completă pentru iubitorii de street food, mere și cocktailuri cu cidru rece.

#appletonelivemusic
Jessie Ware, cel mai recent nume adăugat pe line-up-ul Appletone Party, s-a născut în Londra şi a debutat în 2012 cu albumul Devotion, situat pe poziţia a cincea în UK Albums Chart.
Pornind de la improvizaţii jazz mixate cu ritmuri house, Jessie Ware abordează în prezent un sound puternic și bine definit, dezvăluindu-şi personalitatea muzicală până la cele mai mici detalii în piese precum Midnight sau Alone.

Grupul londonez de indie rock The Noisettes a devenit cunoscut şi apreciat în toată lumea odată cu lansarea single-ului "Don't Upset the Rhythm (Go Baby Go)”, ce a ajuns rapid pe locul al doilea în  UK Singles Chart în primăvara anului 2009.  Never Forget You, extras de pe acelaşi album, a devenit rapid hit, fiind cea mai recunoscută şi apreciată melodie a trupei.

Austriacul Waldeck este renumit pentru abordarea proprie a swing-ului contemporan, în combinaţie cu ritmuri de trip hop şi downtempo.
Puţini ştiu că şi-a început cariera muzicală încă de la vârstă de 6 ani, dar cu siguranţă mulţi vor recunoaşte Addicted pe scena Appletone Party încă de la primele acorduri.
#appletonechillareas În afara live act-urilor muzicale, invitaţii vor avea numeroase spaţii în care se pot relaxa şi pot savura un cidru rece sau o îngheţată cu cidru: la soare pe şezlongurile Strongbow, la umbra copacilor pe pătură sau privind apusul din leagănele de pe malul lacului.
#appletonefunareas Invitaţii dornici de activităţi în aer liber au la dispoziţie o serie de jocuri ce le vor testa îndemânarea, iar cei mai curajoşi sunt invitaţi să încerce tiroliana Old Mout.

#appletonebythelake Zona Cidru Mândru de pe malul lacului aduce o experienţă diferită de scena principală şi accentuează ideea de festival în natură.
Pe scena de pe lac, DJ-ii VRTW mixează ritmuri funk şi groove, invitaţii pot încerca placa de SUP.

#appletonecider #appletonefood Mere, mult cidru rece, delicioase cocktail-uri cu cidru, burgers, wrap-uri, wursti, pizza, veggies, waffles, îngheţată şi îngheţată cu cidru îi aşteaptă pe invitaţii Appletone Party #Recolta Urbana la cel mai cool eveniment al momentului.
Intrarea la Appletone Party #RecoltaUrbana se face numai cu braţara de acces, ce poate fi procurată prin intermediul comunităţilor Nuit Sociale, Color/The Fresh, Oha sau VRTW.
Pentru mai multe detalii, accesaţi: https://www.facebook.com/events/308141726396190/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod