Paul Damixie poate fi văzut și ascultat în playlist-urile MTV Dance UK și Kiss FM UK cu piesa „Time”!

E timpul pentru noi vești bune din partea lui Paul Damixie. Piesa „Time”, o colaborare a DJ –ului și producătorului român cu Feli, a fost inclusă în playlist-urile MTV Dance UK și Kiss FM UK. Piesa este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production, iar videoclipul este regizat de SAN și surprinde imagini superbe din Delta Dunării.

Mă bucur foarte tare că piesa "Time" este tot mai apreciată. E o colaborare la care țin foarte mult, cu una dintre vocile mele preferate din România.
Acum se vede și se ascultă alături de piesele unor artisti super importanți precum Calvin Harris, Major Lazer, Martin Garrix sau The Chainsmokers în două dintre cele mai populare playlist-uri din UK
,” a declarat Paul Damixie.

Paul Damixie este producător, remixer și DJ al proiectului Radio Killer, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. El a reușit să transforme hit-ul „Hello” într-un adevărat imn house, care a devenit cunoscut în întreaga lume.

Anul acesta, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix în 2015 în Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year).
Premiul i-a fost înmânat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia și unul dintre cei mai importanți DJ din lume, în Miami, în cadrul “2016 Remix Awards”.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod