Paul Damixie a realizat un remix pentru hit-ul lui Smiley - „De unde vii la ora asta?”

„De unde vii la ora asta?”, cel mai recent single al lui Smiley care a stat de două săptămâni pe locul 1 în Top Tracks pe Youtube si a stâns peste 9 milioane de vizualizări, are un super remix realizat de producătorul și DJ-ul Paul Damixie si poate fi ascultat acum și într-o variantă mai dance.

„Îmi place piesa și m-a inspirat să fac un remix. Am vrut să păstrez cât mai mult din original, dar să îi dau un vibe dance, de club”, a spus Paul Damixie despre remixul său.

„De unde vii la ora asta” a devenit virală în mediul online încă din momentul lansării, acesta obținând peste 1 milion de vizualizari în primele 24 h.

La două săptămâni de la lansare, videoclipul a fost văzut de peste 9 milioane de ori pe YouTube, iar single-ul este deja în top 10 cele mai difuzate piese pe radio.

Paul Damixie este producător, remixer şi DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. El este cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello” într-un adevărat imn house, ce a devenit cunoscut în întreaga lume. Acesta i-a adus premiul pentru cel mai ascultat remix în 2015 în Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year).

Cel mai recent single semnat de Paul Damixie - „Get lost” este pe locul al doilea în topul celor mai difuzate piese pe radio, are peste 90.000 de căutări pe Shazam (fiind popular mai ales în România și Rusia) și a fost viral pe platforma Spotify printre utilizatorii din Statele Unite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod