Noua serie săptămânală Catching Kelce are premiera vineri, 14 octombrie la E!

Noua serie săptămânale de 7 episoade Catching Kelce are premiera vineri, 14 octombrie, la ora 22:00, numai la E! Superstarul NFL Travis Kelce încearcă o mişcare nouă în jocul iubirii!
50 de femei singure - inclusiv foste WAGS (iubite şi soţii ale sportivilor celebri), vedete din lumea sportului, staruri social media, antreprenoare, iubire din copilărie şi modele din lumea fitness-ului - din toate SUA vor fi invitate la Los Angeles, pentru ca atletul pasionat de distracţie să-şi găsească o parteneră care să îi devină „coechipieră” pe viaţă. Pentru a-l ajuta să ia dificila hotărâre de a elimina, pe rând, candidatele, Travis a apelat la ajutorul prietenilor care îl cunosc cel mai bine: fratele lui mai mare (Jason Kelce de la Philadelphia Eagles) şi managerul lui longeviv (Aaron Eanes).
 
În primul episod, 50 de femei singure se adună la Los Angeles Memorial Coliseum, unde au la dispoziţie doar 60 secunde pentru a-i lăsa o primă impresie de impact unuia dintre cei mai vânaţi burlaci din NFL.
După aceea, Travis va trebui să reducă numărul candidatelor de la 50 la 20, înainte de a le muta într-o vilă luxoasă din Los Angeles. Ajunse aici, Travis şi băieţii lui decid cine rămâne în L.A. şi cine este trimisă înapoi, acasă. Dar, atenţie: în fiecare episod, Travis va alege o fată care merge la întâlnirea de grup şi decide ce alte fete o vor însoţi. La finalul întânirii de grup, Travis alege cu cine va merge mai departe la întâlnirea VIP. Miza este: pe cine alegi? Îţi alege prietenele şi păstrezi relaţia cu ele puternică, sau alegi cele mai slabe concurente, pentru a ieşi tu în evidenţă? Prietenii noi-formate vor fi puse sub semnul întrebării, în timp ce doamnele aleg cine va petrece timp cu acest superstar al lumii fotbalului.
La finalul fiecărui episod, Travis va trebui să elimine câteva fete şi să le trimită înapoi acasă.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod