NICO, schimbare radicală de look în noul clip!

NICO s-a transformat total pentru noul videoclip. Are o nouă culoare la păr, și-a schimbat stilul vestimentar și a filmat în mijlocul unui foc. Toată acțiunea s-a desfășurat în cadrul filmării noului videoclip pentru piesa „Oare cine?”.O baladă de dragoste revelatoare, piesa „Oare cine?” este compusă de către soțul artistei, Laurențiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache. Pentru videoclip, NICO a colaborat cu regizorul Silviu Mîndroc și a filmat pe parcursul unei zile, la studiourile din Buftea.

Într-un decor de poveste, NICO a apelat la câteva trucuri stilistice și pe lângă noua culoare a părului, artista are și o ținută dramatică, inspirata de filmele și cultura western, cu accente dramatice, în concordanță cu studioul în care a filmat.„Oare cine?” face parte dintr-o serie de melodii de dragoste pe care NICO le-a lansat anul acesta.
A început în februarie cu „Suflet pereche”, a continuat cu „Nebuni îndrăgostiți”, iar toamna o aduce romantică și melancolică în „Oare cine?”.NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului și a spectacolelor. Printre reprezentațiile de la teatru, artista pregătește multe surprize muzicale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod