Nadir lanseaza “Strain de noi”

Pasiune, dor, gelozie, regret, toate se impletesc in noul single al lui Nadir – “Strain de noi”. Artistul lanseaza astazi o piesa extrem de sensibila si emotionanta, compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production.

De cand am auzit piesa mi-a placut foarte mult si s-a potrivit perfect cu situatiile din viata mea petrecute la un moment dat. Clipul a fost ca o retraire a povestii mele, doar ca, din fericire, eu eram in rolul actorului de data asta,” a declarat Nadir.  Piesa este compusa de Roland Kiss, Cristi Pascu si Serban Cazan, iar clipul a fost regizat de Nicu Dragan.
Materialul a fost filmat in Romania si Republica Moldova.

Nadir este un artist talentat, care a cucerit publicul si topurile muzicale din Romania cu proiectul Havana, dar si prin colaborarile sale cu artisti precum Loredana Groza, Randi, CRBL sau Alexandra Stan. Piese precum “Prietena ta” ( Randi feat. Nadir & Uddi), “Te iubesc” (Loredana feat. Nadir), “Vita Bella” (Havana), “Melodia mea”, “Ma intreaba sufletul” l-au propulsat pe Nadir in topul celor mai indragiti artisti de la noi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod