Monica Bârlădeanu și Nea Rață își unesc forțele pentru a conduce Ferma vedetelor

Ferma vedetelor se pregătește pentru un nou sezon plin de aventuri, cu 12 vedete care sunt pregătite (...sau nu!) să ia cu asalt viața la fermă!
Noul sezon aduce multe surprize pentru telespectatori și multe provocări pentru concurenți, iar lupta pentru titlul de Fermierul anului va fi mai aprigă ca niciodată. Monica Bârlădeanu a acceptat provocarea Pro TV de a fi prezentatoarea noului sezon Ferma vedetelor și este mai pregătită ca niciodată să se întoarcă pe plaiurile mioritice și să dea startul noilor provocări pentru 12 vedete ce vor face față condițiilor de la fermă.

După ce a a ales drumul către Los Angeles pentru a pune bazele unei minunate cariere în cinematografie, frumoasa Monica Bârlădeanu a pus pauza vieții ei de peste Ocean și a decis să i se alăture lui Nea Rață în misiunea de a transforma 12 vedete în adevărați fermieri.
Viața din Statele Unite ale Americii i-a adus multe satisfacții profesionale Monicăi și a avut parte de roluri în seriale și filme de maxim succes precum Lost, Nip/Tuck, Francesca sau Closer to the Moon. Monica este un om de televiziune complet, care a trecut din fața camerelor, în spatele lor în rolul de producător, iar experiența ei este un plus ce va completa show-ul Ferma vedetelor.

"Unul dintre motivele principale pentru care am ales proiectele în ultima vreme au fost mereu legate de oamenii cu care aș vrea să lucrez, pentru că simt că în procesul creativ descopăr prin ei ceva nou și despre mine.
Deși nu văzusem "Ferma vedetelor" până când mi s-a propus să prezint noul sezon și nici nu contemplam la un retur în televiziune, când am întâlnit echipa și am urmărit sezoanele anterioare, mi s-a părut absolut de neratat această nouă provocare. Vorbim de o producție TV unde 12 celebrități vor trece prin încercări care în final sper să îi aducă în punctul în care au revelații de natură foarte personală, alături de o echipă atât de rabdătoare, dedicată și formată din oameni sensibili. Acest show de televiziune are toate premisele ca toate aceste descoperiri, atât ale concurenților, cât și ale mele, să se întâmple chiar sub ochii telespectatorilor.
Eu abia aștept să înceapă filmările, am bagajele deja făcute, gata să traversez Oceanul și să dau start-ul acestei competiții. Simt că nimic nu va mai fi la fel pentru niciunul dintre noi după ce ne vom întoarce de la fermă.", a declarat Monica.

Noul sezon Ferma vedetelor își propune să se reîntoarcă la natură, la peisaje mioritice, la o viață simplă și plină de satisfacții, fără confortul lumii moderne, fără internet, telefoane mobile și fără nicio legătură cu lumea exterioară! 12 vedete obișnuite cu stil de viață luxos vor trebui să conviețuiască într-un spațiu mic, să își producă propria hrană și să execute sarcinile date de Nea Rață..
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod