Michael Jackson, Prince, Queen și Whitney Houston, sărbătoriți prin coregrafii spectaculoase la Uite cine dansează!

Luni, de la 20:30, o nouă ediție LIVE Uite cine dansează! pune perechile rămase în show față în față cu cei patru jurați, Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre, dar și cu publicul, care are 50% putere de decizie asupra celor care părăsesc competiția!
Alex Velea, Anca Sînă-Serea, Antonia, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Roxana Ionescu și Sandu Lungu se antrenează temeinic, câteva ore în fiecare zi, astfel încât momentul pe care o să îl prezinte pe ringul Uite cine dansează! să fie cât mai apropiat și demn de prestația unui star internațional!

Cele șapte perechi sunt pregătite ca săptămâna viitoare să aducă momente spectaculoase în ring, cu coregrafii-tribut, pentru Michael Jackson, Prince, Queen, Whitney Houston, John Lennon, dar și alții.
Însă, pe cât de entuziasmați sunt că pot aduce un tribut unor oameni care au avut o contribuție foarte mare în industrie la nivel global, pe atât sunt vedetele de stresate în fiecare zi de repetiții, când nu reușesc sau nu înțeleg pașii gândiți de coregrafii lor.

În ediția de luni, în urma notelor juraților și a voturilor românilor, ultimele două cupluri din clasament vor intra la duel! Cele două vedete, alături de coregrafii lor, vor prezenta din nou dansul pregătit, iar juriul va decide care este perechea ce părăsește competiția Uite cine dansează!.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod