Luni, concurenții vor face o adevărată sărbătoare a dansului pe scena Uite cine dansează!

În cea de-a doua zi de Paște, la Uite cine dansează!, vom afla cum sărbătoreau în aceste zile speciale concurenții din competiție, cum era Paștele atunci când erau copii, ce tradiții respectau împreună cu familiile lor, vor vorbi despre credință și lucruri de suflet și vor face urări pentru cei dragi.

Este o săptămână grea pentru cele șase perechi care au rămas în competiție, deoarece au parte de noi provocări, schimbări și trebuie să demonstreze că pot lucra în echipă.

Și, dacă pentru prima probă toți vor dansa folclor românesc, pentru cea de-a doua probă ei pregătesc stiluri de dans sportiv pe melodii românești consacrate.

Surprize, dezvăluiri și amintiri emoționante

•    Alex Velea va face dezvăluiri în premieră despre copilărie, va vorbi despre originile sale și cum era Paștele în familie, cum sărbătorea alături de părinți.
•    Marius Manole va vorbi despre perioada de dinainte de 1990, despre liceu și faptul că și-ar dori să petreacă mai mult timp alături de cei dragi.
•    Liviu Teodorescu va vorbi despre Paștele petrecut în familie.

Familie în care a inclus-o și pe partenera sa, Marica Derdene, căreia îi pregătește o surpriză.
•    Sandu Lungu este singurul ardelean din competiție. El va povesti despre tradițiile din această zonă și îi va face o surpriză Ralucăi Netca, o surpriză venită direct din Ardeal.
•    Anca Sînă Serea este o mămică frumoasă și voioasă. Ea va vorbi luni despre sărbătorile petrecute cu soțul ei și cei cinci copii, cum decorează casa și cum petrec împreună.
•    Pentru Antonia, aceasta este o perioadă cu multe sărbători.
A fost ziua ei de naștere și urmează Paștele. Cântăreața este recunoscătoare celor dragi și luni le va mulțumi cum știe mai bine.

Luni, 17 aprilie, de la 20:30, vom simți vibrația unor dansuri încărcate emoțional și ne vom bucura de energia și frumusețea concurenților, care își doresc să facă de Paște o adevărată sărbătoare a dansului pe scena Uite cine dansează!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod