Liviu Teodorescu lanseaza “Nu e Treaba Mea”, prima piesa din proiectul #LiTEMoments

Liviu Teodorescu, cea mai buna voce masculina din Romania, lanseaza astazi prima piesa din proiectul #LiTEMoments.“Nu e Treaba Mea” deschide proiectul #LiTEMoments ce contine patru piese inspirate din trairi reale, cu care se confrunta fiecare dintre noi la un moment dat, atunci cand orgoliul ajunge sa domine sentimentele.

Piesa evidentiaza ego-ul unui barbat care este convins ca iubeste o femeie aflata intr-o alta relatie. Dominata de incertitudine si atrasa de mirajul iubirii promise, femeia paraseste relatia existenta luand cu ea temerile si fricile care nu o vor lasa sa fie fericita.Scrisa si compusa de Liviu, “Nu e Treaba Mea” s-a nascut in studioul sau, LiTE Music, acolo unde artistul impreuna cu band-ul s-au ocupat si de productia piesei, inregistrand instrumente reale precum tobe, chitara, bass si pian.
Videoclipurile au fost filmate special in acelasi cadru pentru a lega vizual povestea construita din patru episoade si reusesc printr-o simplitate aparte sa trezeasca emotii puternice.

#LiTEmoments este un proiect format din 4 etape core pot aparea intr-o relatie. Prima piesa, <<Nu e treaba mea>>, descrie momentul in care barbatul incearca sa o convinga pe femeie ca ii poate oferi mult mai mult decat i se ofera in relatia pe care aceasta o are deja. A doua piesa <<Unele Intrebari>> scoate in evidenta temerile si fricile pe care femeia nu a putut sa le lase in urma si care nu o las sa fie fericita in realtia actuala.
Curiozitatea si gelozia exagerata a femeii dauneaza relatiei si, in cea de a treia piesa, aceasta paraseste relatia, ca sa nu fie ea cea parasita. A treia piesa, <<Prefa-te>> reprezinta momentul in care barbatul, dominat de orgoliu, o roaga pe femeie sa se prefaca inca o data ca are sentimente pentru el. <<Gandul Meu>>, a patra piesa il surprinde pe barbat in rolul de parasit. Femeia va ramane in mintea lui, nu neaparat in inima sa, demonstrand ca de fapt, nu a fost vorba de o iubire pura, ci doar despre o concurenta absurda si un orgoliu puternic. Relatia astfel construita este una fragila iar concluzia acesteia este ca minciuna te ajuta sa-ti atingi scopul pe termen scurt si te face sa pierzi totul la final.
”, a spus Liviu.

Cele patru piese ale proiectului #LiTEMoments, impreuna cu videoclipurile oficiale vor fi lansate timp de patru saptamani, in fiecare miercuri la aceeasi ora, respectiv 19:00, pe canalul de Youtube al artistului.
Artist si compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului in urma participarii la concursul de talente “Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio muzical, LiTE Music. “Gelos”, “Esti Piesa”, “Tarziu” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube. Recordul absolut de vizualizari l-a doborat cu piesa “Fanele” in colaborare cu Dorian Popa si Laura Giurcanu, reusind sa stranga peste 24 de milioane de vizualizari la doar trei luni de la lansare. Ultimul sau single “Obeseie” este una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile de la noi si a stat in tendintele YouTube timp de trei saptamani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod