Kale (Căle) lanseaza a doua piesa solo, Suna-ma, cu tot cu numar de telefon

Suna-ma, cea de-a doua piesa solo cantata de Kale, este un indemn pentru fanii curiosi sa afle cine va raspunde la numarul de telefon ce apare in videoclip. “E o situatie obisnuita intre doi oameni care, desi se iubesc, s-au certat si niciunul nu face vreun pas spre impacare. Am lasat un numar de telefon prin mesajele mele din videoclip. Sunati sa vedeti ce se intampla.”
Videoclipul este regizat de Nicu Dragan si a fost filmat in centrul Capitalei. Muzica este compusa de Florin Boka, Serban Cazan, Alex Caletean, Cristian Pascu, Alexandru Radu, iar textul este de Alex Caletean si Cristian Pascu.
“<<Suna-ma>> e una dintre piesele mele de suflet, pe care abia am asteptat sa o impart cu voi. Are influente R’n’B si trap, stilurile cu care ma identific cel mai bine, iar pe viitor pot spune sigur ca o sa ma auziti si mai des in acest mix musical," completeaza artistul.
Kale a inceput sa faca muzica in Timisoara, unde inchiria studiouri si compunea piese pe care le posta independent pe YouTube.
I-a urmarit constant pe The Weeknd, Kendrick Lamar, G-Eazy, Bryson Tiller sau Charlie Puth, iar cand a ajuns in echipa HaHaHa Production, vazandu-i la treaba, in studio, pe Smiley, Dorian si DOC, s-a simtit inspirat si mai mult sa faca muzica. Canta, compune si o face cu pasiune. Muzical vorbind, cel mai bine se identifica cu trapsoul, dar incearca sa isi dezvolte un stil cu un sound nou, unic. La finalul lunii martie a lansat piesa “Jack si Rom”, o colaborare cu JUNO si Tequila, o invitatie deschisa la party.
Mai multe informatii despre Kale puteti gasi pe conturile sale de social media: https://www.facebook.com/K%C3%A0le-409910792768218/, https://www.instagram.com/theakale/.
HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din Romania si, totodata, un brand important pe piata muzicala internationala.
Astazi, cel putin 25 % din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Cabron, Paul Damixie sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod