Israel, Iordania si Siria, oaze ale Orientului Apropiat

Cand ai epuizat toate variantele de vacanta in Egipt, este cazul sa incepi sa cauti in preajma acestei destinatii extrem de populate. Iti spun acest lucru, pentru ca Orientul Mijlociu ascunde adevarate comori turistice.

Israel, Siria si Iordania ascund frumuseti naturale si arhitectonice, dar si o istorie plina de semnificatii.

Daca iti place sa vizitezi locuri noi si interesante, Israel te va intampina cu ruinele palatului lui Irod de la Massada, cu Basilica Reinvierii, muntele Golgota, cu vechile orase Haifa, Nazaret si Ierusalim, dar si cu plajele relaxante ale Marii Moarte si ale Marii Galilee.
Israelul permite o combinatie ideala de momente relaxante cu o incursiune in istoria religiei.

Obiectivele turistice abunda si la vest de taramul sfant al Israelului, in Siria si Iordania. Odata ajuns in Iordania, trebuie sa vezi orasul Petra, unul dintre cele mai frumoase din Iordania, cu o istorie mai veche de 2.200 de ani. Alte doua perle ale Orientului ti se vor dezvalui in Amman, un oras al contrastelor ce se intinde pe 19 coline, si la Jerash, supranumit Pompeiul din Est, unul dintre cele mai bine pastrate orase romane.


Trecand in Siria, te vei putea relaxa admirand minuni ale Damascului, precum Moscheea Umayyad, Mausoleul lui Saladin si biserica Sf. Paul.

Istoria va capata stil daca vei vizita Palmyra, simbolul femeilor ambitioase si un punct important pe drumul matasii.

Toate cele de mai sus iti sunt accesibile la un click distanta. Viziteaza Flynova.ro si afla detaliile complete ale circuitelor organizate in Israel si Iordania-Siria.

Preturile circuitelor sunt urmatoarele:


  • Sharm El Sheikh – Israel – Sharm El Sheikh – de la 1.399 euro;
  • Sharm El Sheikh – Siria – Iordania – Sharm El Sheikh – de la 1.299 euro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lankaflorist pe 6 Iun 2010, 19:00
    Gifts to Sri Lanka, Flowers to Sri Lanka, Cakes to Sri Lanka

    Gifts to Sri Lanka, Flowers to Sri Lanka, Cakes to Sri Lanka,Same Day delivery all over Sri Lanka and colombo http://www.lankaflorist.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod