Ionut Trandafir, regizorul videclipurilor lui Smiley, a fost premiat in cadrul celei de-a 38-a editie Telly Awards

Ionut Trandafir, regizorul videclipurilor lui Smiley, Lorei, Deliei, The Motan’s,  What’s up sau ale lui Grasu XXL, a obtinut recunoasterea internationala. Videoclipurile pieselor “Timpul”, interpretata de Feli, si “Pierdut bulletin”, al lui Smiley, i-au adus 2 ravnite premii Telly.

Talentatul regizor a primit vestea cu emotie. “Pasiunea naște inovație. Din dragoste pentru arta, am încetat sa creez povesti unice care sa iti rămână pe retina si sa iti ofere un amalgam de sentimente.  Întotdeauna am încercat sa fiu puțin mai bun decât este necesar.

De aceea mi-am dorit sa intru in aceasta competiție plina de oameni talentați. Faptul ca am reușit sa ridic trofeul este ca un vis devenit realitate, pentru ca este important pentru mine sa stiu ca munca mea este apreciata, acum si la nivel international”, marturiseste Ionut.

La doar 26 de ani, Ionut Trandafir este unul dinte cei mai cautati regizori de videoclipuri din Romania. Smiley, Lora, Oana Radu, Speak, Ruby, Delia, Ioana Ignat, The Motans, What’s up sau Grasu XXL i-au incredintat piesele si s-au bazat pe viziunea si talentul lui.

Succesul l-a adus din Timisoara in Bucuresti, pentru a fi mai aproape de lumea muzicala. Cu mult talent, devotament si o viziune unica, Ionut a reusit sa aduca un suflu nou pe piata muzicala romaneasca.

Telly Awards au fost fondate in 1979 pentru a onora excelenta in domeniul productiei de reclama si videoclip local, regional si de televiziune. Astazi, Telly Awards inseamna unele dintre cele mai ravnite premii din industrie, de catre companii multinationale sau firme mici, cu profil local.
   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod