Intră în atmosfera de Paște cu Netflix

Știm rețeta. Petreci ziua de Paște alături de familie, la masa mare cu drob și friptură. Înainte de asta, însă, poți intra în atmosferă cu producții fascinante inspirate de poveștile biblice. Indiferent de sărbătoare, pe Netflix găsești povești care să te inspire în fiecare anotimp.

The Story of God with Morgan Freeman

Morgan Freeman este gazda unui documentar care explorează rolul religiei în istoria omului, felul în care credințele noastre ne conectează și răspunsuri posibile pentru cele mai dificile întrebări din viață.

A.D.
Kingdom and Empire


Un serial cu o temă legată de Paște. Înainte de răstignirea lui Iisus, apostolii săi se dedică răspândirii mesajului său, cu riscul libertății și a propriilor vieți.

The Prince of Egypt

Născut în sclavie, dar crescut ca fiul unui faraon, Moise își acceptă destinul: acela de a conduce poporul evreu din sclavie și în libertate.

Joseph: King of Dreams

Cu darul său de a interpreta vise, Iosif naște invidie în rândul fraților săi și este vândut ca sclav în Egipt în această poveste biblică animată.

Roman Empire: Reign of Blood

Această îmbinare elegantă a documentarului cu povestea istorică epică spune povestea domniei lui Commodus, împăratul a cărui conducere a marcat începutul căderii Romei.

Spartacus

Un bărbat trac este condamnat la o moarte dură în arenă, însă își învinge călăii și renaște sub forma gladiatorului Spartacus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod