În premieră în România, Shopping-ul a devenit mai simplu cu SEQR: alege produsul, scanează și plătește direct cu smartphone-ul!

Adio chitanțe tipărite! Cu SEQR îți păstrezi toate chitanțele pe telefon!
Încălțămintea de toamnă, un prânz rapid sau cele mai noi gadget-uri sunt acum la doar două click-uri distanță cu telefonul mobil. SEQR este o aplicaţie pentru smartphone și o alternativă de plată sigură și simplă la carduri și numerar, lansată în România în parteneriat cu GarantiBank. Aplicația este cea mai prietenoasă și sigură soluție de plată cu telefonul mobil, care permite consumatorilor să plătească nota în cafenele şi restaurante, precum și în magazine sau online, iar chitanțele rămân salvate digital în aplicație. În plus, clienții pot primi oferte și cupoane de la comercianți direct pe telefonul mobil.

Shopping-ul a devenit mai simplu și mai plăcut, mai ales că nu mai este nevoie să duci grija portofelului. Poți plăti la oricare dintre comercianții SEQR doar cu telefonul mobil.

Disponibilă gratuit pentru iPhone și Android pe App Store și Google Play, aplicaţia conectează contul clientului GarantiBank cu casa de marcat sau cu platforma online de plată a comercianților prin intermediul unui cod QR. Clienții au nevoie doar de un cont deschis la GarantiBank, aceasta fiind în prezent singura instituție financiară care face disponibilă aplicația în România. Clienții pot folosi cu ușurință SEQR, în doar 3 pași:

Scanează codul QR afișat la casa de marcat sau pe pe site-ul de cumpărături online
Aprobă tranzacția introducând codul PIN

Vizualizează chitanța.
Toate chitanțele și istoricul de plăți sunt salvate digital pe telefonul mobil

Aplicația este cea mai sigură soluție de plată de pe piață, deoarece tranzacțiile sunt criptate și nicio informație confidențială nu rămâne în telefon și nici nu ajunge la comercianți. Nu există comisioane pentru clienți și tot procesul este simplu și la îndemână. Doar selectează produsele dorite, scanează, validează cu codul PIN și plătește!

În prezent, se poate plăti cu SEQR în București, la Subway Upground, în rețelele de magazine Bata și For Family, precum și în locațiile HoReCa Bierhaus 67 și Ave Hotel. Soluția este în curs de implementare la nivel național în rețelele magazinelor Nike, Collective, Folli Follie, Converse, .kix, Calvin Klein Jeans, Star Place și Arsis, precum și la ceainaria Tabiet și cafeneaua Antipa. 

SEQR va fi disponibilă şi în alte locaţii şi oraşe în parteneriat cu comercianți din diverse domenii. Pentru lista actualizată de locaţii şi magazine, vizitați www.seqr.com.

În curând, shopping-ul cu SEQR va aduce și mai multe beneficii, precum reduceri, bonusuri și programe de loialitate de la magazinele partenere, toate disponibile prin aplicație.

Ca să poți folosi SEQR, trebuie doar să devii client al GarantiBank, să descarci gratuit aplicația pe smartphone-ul tău, să activezi serviciul și să faci cumpărături.
Vei putea vedea în timp real soldul contului/conturilor tale curent/e și să îți organizezi cumpărăturile prin intermediul chitanțelor electronice salvate în aplicația SEQR.

În plus, odată ce ai devenit client GarantiBank, ai acces la unele dintre cele mai competitive produse financiare, care pot fi personalizate în funcție de nevoi, la cel mai bun și sigur sistem de internet banking – multi-premiat la nivel global, la servicii inovatoare, precum SEQR sau iLoanU - platforma de solicitare credite, dar și la cea mai răspândită rețea de bancomate inteligente din țară.

GarantiBank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA) şi Garanti Credite Ipotecare (marca sub care funcţionează Domenia Credit IFN SA). GarantiBank este o bancă universală deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă și a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

Turkiye Garanti Bankasi se regăsește în topul celor mai solide bănci din lume, potrivit clasamentului întocmit în luna mai a anului 2013 de Bloomberg, una dintre cele mai prestigioase agenții de știri economice și de afaceri la nivel global.
Banca oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală.
Prezentă în România din 1998, GarantiBank a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de peste 260 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.

GarantiBank a fost premiată în iulie 2013 de către prestigioasa revistă internațională Global Finance pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania” și “Best in Social Media in CEE Region”. Cele două distincții au fost acordate în cadrul “World's Best Internet Banks Competition 2013”. www.garantibank.ro 

SEQR (se·cure) este cea mai utilizată soluţie “mobile wallet” în magazinele şi în mediul online din Suedia şi din Europa. Cu SEQR oricine poate plăti cu smartphone-ul in magazine, restaurante, parcări și online şi poate efectua transferuri de bani fără comisioane, precum şi să păstreze bonurile în format digital şi să primească oferte şi promoţii direct prin intermediul aplicaţiei. 

Cu SEQR, utilizatorul doar scanează codul QR de la casa de marcat şi aprobă plata cu codul PIN. Rapid, uşor şi sigur. SEQR permite comercianţilor să beneficieze de costuri de tranzacţionare semnificativ mai reduse decât cele ale companiilor de carduri.
Platforma unică a SEQR a fost dezvoltată de către Seamless, unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme [f1] de plată cu telefonul mobil la nivel mondial. 

Fondată în 2001 şi activă în 30 de ţări, Seamless operează mai mult de 3,1 mld. de tranzacţii anual, prin intermediul a 525.000 puncte de vânzare active. În Suedia, soluţia SEQR este diponibilă pentru cumpărături în cele mai mari lanțuri de băcănii şi fast food şi în reţele naţionale precum McDonald’s, Hemköp şi Ur&Penn. În 2013,  SEQR a fost lansată în România împreună cu GarantiBank. 

Compania Seamless este tranzacţionată la Bursa Nasdaq OMX Stockholm, sub abrevierea SEAM. www.seqr.com și www.seamless.se

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod