Gama NIVEA Aqua Effect pentru ten normal

Te-ai întrebat vreodată ce te face să fii cu adevărat unică? Detalii, gesturi, trăsături de caracter, aspecte de ordin fizic … fiecare dintre aceste elemente contribuie la construirea unicităţii tale.

Şi tenul tău este unic! Acesta este diferit faţă de restul pielii şi are nevoie de o îngrijire specială, deoarece este cea mai expusă zonă a corpului, predispusă agresiunilor mediului –vânt, praf, poluare, frig, etc. Pe lângă acestea, factorul cel mai nociv în procesul de îmbătrânire a pielii este soarele.

Poate nu te gândeşti la toate acestea chiar acum, dar ţine minte: folosirea zilnică a unei creme de zi cu factor de protecţie solară (optim FPS 15) va menţine aspectul tânăr al pielii tale timp îndelungat.

Pentru a-ţi proteja tenul de toţi aceşti factori externi renunţă la cremele multifuncţionale şi foloseşte produse dedicate îngrijirii tenului şi adaptate tipului tău de ten.

NIVEA îţi propune trei game diferite, în funcţie de tipul tău de ten (normal, gras sau uscat)  pentru a-i oferi tenului tău cel mai bun produs de hidratare.
Gama NIVEA Aqua Effect cu tehnologia inovativă Hydra IQ asigură o hidratare intensă şi eficientă a pielii, indiferent de tipul tău de ten.

Gama NIVEA Aqua Effect pentru ten normal

Produsele pe bază de apă, cu o textură uşoară, neuleioasă, sunt ideale pentru tenul normal. Cu ajutorul kit-ului NIVEA Aqua Effect pentru ten normal te vei bucura de beneficiile tehnologiei Hydra IQ, care ajută la hidratarea în profunzime a tenului. Produsele din această gamă conţin şi Vitamina E, ale cărei proprietăţi anti-oxidante ajută la păstrarea barierei naturale a pielii, iar crema de zi are FPS 15.
Preţ: NIVEA Lapte demachiant ten normal – 18.5 lei; Preţ: NIVEA Loţiune tonică ten normal – 18.5 lei; Preţ: NIVEA Cremă hidratantă de zi ten normal – 20.5 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod