Giani își deschide magazin în cârciuma lui Bobiță!

Giani s-a hotărât să se facă om de afaceri. Venit de la Slobozia cu o idee genială, fiebrințeanul s-a decis să își deschidă o ”tarabă” unde să vândă lucruri pe care le are prin casă și care nu-i mai folosesc. Și cum vremea de afară nu l-a ajutat, s-a gândit să-și deschidă ”magazinul” fix la intrarea în cârciuma lui Bobiță.
”Mi-am deschis magazin, Bobiță! M-am luat după unul de la Slobozia, pentru că am văzut că îi merge afacerea. Nu stătea el tot timpul acolo dacă nu-i mergea!”, îi spune Giani lui Bobiță. Nedumerit cum a ajuns să-și „întindă” vechiturile la el în cârciumă și surprins că printre ele a găsit și o pereche de șosete, cârciumarul încearcă să înțeleagă ce se întâmplă. ”Da, sunt șosetele mele! Le aveam în picioare când am plecat de acasă, dar m-am gandit că nu prea îmi place de ele, e și vai mama lor, uită-te și tu la ele. Le dau la jumătate din preț! Numai astăzi e oferta, mâine, daca vrei să le iei, le dau la preț întreg. Mă înțelegi?”, spune Giani, convins că lumea o să audă de afacerea lui și o să se îmbogățească peste noapte.

Cum va reuși Bobiță să scape de asaltul antreprenorului Giani, dar și ce ofertă specială a pregătit Rață, taximetristul satului, pentru cei care vor să se plimbe prin Fierbinți, vedem în această seară într-un nou episod Las Fierbinți.
Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie în fiecare marți și joi de la 20:30, la PRO TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod