George Vintilă escaladează peretele fortăreței la zeci de metri deasupra apei!

Anna Lesko, Cosmina Păsărin, George Vintilă, Cornel Ilie și luptătorul K1, Andrei Stoica, au spus ”Da!” provocării de a-și testa limitele și de a-și înfrunta fricile în jocul jocurilor, la Fort Boyard. Duminică, de la ora 20:30, cele cinci vedete vor încerca să ducă la bun sfârșit probele și să obțină cel puțin cinci chei care deschid comoara secretă a stăpânului fortăreței.
Echipa ”Cinci ca unul” va trece de la agonie la extaz și va testa adrenalina la cele mai înalte cote. Pentru a se întoarce acasă cu o parte cât mai mare din averea lui Pere Fouras, concurenții vor fi nevoiți să treacă prin câteva probe precum ”Pus la zid”, ”Mormanul de gunoi” sau ”Șoarecii”.

George Vintilă va trebuie să escaladeze peretele exterior al fortului, la zeci de metri deasupra apei, pentru a putea câștiga o cheie. ”A fost totul la limită, am avut niște prize care nu prea mi-au convenit și era să cad de vreo două ori.
Senzația că ești pe punctul de a cădea e unică, te trece așa ca un fior din cap până în picioare”, a spus George. Anna Lesko va face echilibristică în proba ”Cilindrii”, iar Cornel Ilie și luptătorul K1, Andrei Stoica, vor gusta dintr-o bunătatea pregătită de Chef Sadique, un preparat care le va da fiori celorlalți colegi de echipă.
 

Aventura Fort Boyard continuă duminică, de la ora 20.30, în jocul jocurilor la Fort Boyard.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod