George: "Am strabatut aproape 1000 km ca sa fiu cu ea macar o noapte"

Artistul, care se pregateste sa devina tata pentru a doua oara, a recunoscut ca apreciaza cel mai mult la o femeie sinceritatea. Care a fost cel mai romantic gest facut pentru o femeie, ce crede despre stil si masculinitate, ne spune George in cele ce urmeaza.

Cum ti-ai descrie stilul vestimentar?

Cred ca stilul meu vestimentar este trendy chic. Imi place sa ma imbrac elegant, dar si casual chic. Ma respect si ma rasfat prin tinute cool si actuale.

Care crezi ca este cel mai eleganta piesa vestimentara pe care orice barbat ar trebui sa o aibe in garderoba?

Sacoul de catifea cu rever de matase.

Il poti asorta fie la un eveniment festiv sau la o gala dinner, dar il poti purta foarte bine cu un tricou alb si jeans. E un must have in sifonier.

Te nasti cu stil sau se cizeleaza pe parcurs?

Sunt unele persoane care se nasc cu stil si altele care invata. Unii care au grija de ei si altii care nu au. Presupun ca cei care se nasc cu stil sunt acum sau ajung designeri, trendseteri si fashion icons. Eu, de mic, ma aranjam cand ieseam din casa. Imi faceam freza cu gel cand ma trimitea mama sa duc gunoiul!!!

Esti dependent de un anumit produs de ingrijire? Care si de ce?

Nu stiu daca se numeste dependenta, dar folosesc zi de zi crema de fata.

Este un produs pe care il aplic dimineata, seara si de fiecare data dupa ce ma spal pe fata.

Cum ai defini masculinitatea?

Nu cunosc definitia masculinitatii si nu stiu daca o stie cineva cu adevarat.  Daca ar fi sa imi dau cu presupusul, cred ca este naturaletea barbatului. Felul lui de a fi.  Imi vin 2 extreme in minte. Un barbat imbracat in pijamale, in picioarele goale in bucatarie si cu cana de ceai/cafea in mana sau un barbat atletic si plin de julituri care tocmai ce a salvat o pisica dintr-un copac.

Care este cel mai romatic gest pe care l-ai facut pentru o femeie?

Am strabatut aproape 1000 km ca sa fiu cu ea macar o noapte.

Mie mi s-a parut romantic. Sper ca si ei. 

Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Sinceritatea. Cum e ea cu adevarat. Fara masti sau sa incerce sa impresioneze. Zambetul cald si maturitatea in gandire. Asta am desoperit la sotia mea. Atunci am inteles ce imi place cu adevarat la o femeie.

Te consideri un tata cool? Ce fel de tata esti?

Ma simt cool. Rad non-stop cu fetele noastre. Fac glume cu ele. Ne distran dar sunt si foarte atent sa nu depasim limita bunului simt. Imi place sa le dezvolt imaginatia.

Care este proiectul tau de suflet acum?

Bebe mic!.

Sunt foarte fericit ca voi redeveni tatic. Cred ca asta e cel mai de suflet proiect al meu acum. La acelasi nivel este si proiectul muzical.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod