Fort Boyard extinde aventura în rândul telespectatorilor

Duminica aceasta, de la 20:30, Fort Boyard lansează o mare provocare în rândul telespectatorilor, iar aventura este cuvântul cheie! Telespectatorii sunt invitați să descopere indiciul ediției și să îl înregistreze cât mai repede pe pagina oficială a emisiunii - fortboyard.protv.ro. Astfel, ei pot deschide cufărul comorii și pot câștiga 500 de euro în fiecare săptămână sau Marele Premiu: o excursie pentru două persoane, în La Rochelle, unde vor survola cu elicopterul legendarul fort.

În această duminică, Paul Ipate și Octavian Strunilă le vor spune Bun-venit!, în mijlocul oceanului Atlantic, lui Kamara, Claudia Pavel, Giani Kiriță, Ionuț Atodiresei și Lia Bugnar. Cei cinci formează echipa Dubioșii, deoarece sunt atât de diferiți, dar, cu toate acestea, funcționează foarte bine împreună și sunt o echipă puternică, gata să treacă peste obstacolele puse în cale de bâtrânul Fouras.



Giani Kiriță va fi pus față în față cu cea mai mare teamă a lui. Claudia și Lia vor fi norocoasele ce vor avea parte de o vizită în restaurantul lui Chef Sadique. Ionuț își va pune la încercare forța și rezistența, iar Kamara va fi obligat să evadeze dintr-un loc ce pare fără scăpare!



Cum se vor descurca cei cinci în situații extreme, cum vor reacționa în fața celor mai mari fobii care le îngheață sângele în vine, câți bani vor reuși să ia din comora fortului, dar și care este indiciul ediției ce le poate aduce telespectatorilor 500 de euro sau marele premiu, râmâne de văzut duminică, numai la PRO TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod