Florin Călinescu, în primul episod Atletico Textila din noul sezon!

Atletico Textila începe sezonul trei de fotbal adevărat pe teren propriu miercuri, de la 21:30, numai la Pro TV! Cea mai "împiedicată" echipă de fotbal din televiziunea românească revine cu o nouă repriză de comedie, accidentări, mici afaceri, afaceriști și...masonerie!
Raluca poftește la papanași, deci Gică trebuie să intre în masonerie!

Aflați în vizită vechiul său prieten Pompiliu, interpretat de Florin Călinescu, Raluca este nevoită să îi asculte pe cei doi cum vorbesc despre foste iubite, amante sau soții, ceea ce o face să se simtă inconfortabil. Încercând să se relaxeze puțin și văzând că Pompiliu mănâncă papanași, îi cere imediat și ea lui Gică. Concluzia este simplă – cei doi nu pot mânca papanași, pentru că nu sunt membri ai masoneriei!

De aici începe aventura patronului echipei Atletico Textila de a intra în masonerie, obiectivul său fiind clar: să obțină o porție de papanași pentru iubita lui soție, Raluca. Pompiliu reușește să îl convingă pe Gică să cotizeze serios cu bani în asociație, promițându-i că va primi oricâți papanași dorește. Iar ritualurile lui Pompiliu pentru a-l face pe Gică să fie mason vor fi dintre cele mai comice!

Afacerea perfectă cu ii românești

În stilul specific și inocent, Costeluș apare la barul Pușei îmbrăcat cu o ie de care, la început, băieții râd, însă Leonard, afaceristul echipei, vine cu ideea că ar trebui să deschidă o afacere cu vânzare de ii!

Băieții, împreună cu Vlăduț, încep să vândă ii tuturor doamnelor din barul Pușei, chiar dacă deocamdată nu au primit și marfa propriu-zisă. Pușa simte că e ceva în neregulă cu cei trei și îi amenință că tot ea o să fie nevoită să rezolve problemele în care ei singuri o să intre, dar cei trei sunt convinși că afacerea lor va fi una de succes!

Aventurile personajelor din  Atletico Textila vor reîncepe miercuri, de la 21:30, numai la Pro TV!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod