Ela Crăciun a fost nașă pentru a noua oara!

Ela Crăciun a fost nașa de cununie a unor prieteni apropiați. Ceremonia a avut loc la o biserică din București și a fost ținută de părintele de suflet al vedetei, Emil Cărămizaru. A fost prima experiență a Elei Crăciun în calitate de nașă de cununie. Vedeta a mai fost până acum nașă de botez de nu mai puțin de opt ori.

Pentru acest eveniment, Ela a ales să poarte o ținută vestimentară elegantă care a atras o mulțime de complimente inclusiv pe paginile ei de socializare: o rochie midi albastră, cu decolteu generos și crăpătură discretă, care i-a evidențiat silueta de tip clepsidră.
Ținuta a fost accesorizată cu sandale argintii fine.

La ceremonie au participat și cei trei copii ai săi. Alex, băiatul de 14 ani a purtat pantaloni negri cu cămașă albă și cravată fucsia, Alesia, în vârstă de 7 ani, o rochie albă, de vară, iar micuțul Nicholas, de 8 luni, un costumaș gri.
Ei sunt primii fini pe care i-am cununat. Să fiți fericiți și să vă iubiți 1000 de ani. Mereu alături de noi a fost și părintele nostru de suflet, părintele Emil Cărămizaru, căruia îi mulțumesc pentru toată binecuvântarea pe care o primim de fiecare dată când îl întâlnim”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.


Credit foto: Little Sunshine Studio
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod