E! va transmite Live from the Red Carpet la a 91-a ediție a Premiilor Academiei, luni, 25 februarie

Ryan Seacrest și Giuliana Rancic vor conduce transmisiunea pe multiple platforme începând cu ora 00:00.
Fondatorul organizației non-profit We Have Stories, Frederick Joseph este invitat în direct la E! pentru a promova strângerea de fonduri pentru tinere “#CaptainMarvelChallenge”

E! Stream Red Carpet prezentat de AT&T Digital Show pe Twitter și EOnline.com revine cu informații despre modă și interacțiuni în direct cu fanii începând de la 1:00 a.m

București, 22 februarie 2019 – Pe măsură ce starurile se adună să sărbătorească cele mai mari filme ale anului alese de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, Ryan Seacrest și Giuliana Rancic vor prezenta din nou E! Live From The Red Carpet: Oscars 2019 și vor aduce publicului cele mai spontane și distractive interviuri cu vedetele și nominalizații serii. E! va transmite pe platforme multiple, din mai multe puncte ale locației de la Hollywood. În timp ce Seacrest și Rancic vor transmite de pe covorul roșu, Jeannie Mai, gazda The Real, Kahlana Barfield Brown, fashion și beauty expert, Zanna Roberts Rassi, corespondent E! News, și Christian Siriano, designer și star al producției Bravo - Project Runway, vor surprinde detalii despre Oscar de la Roosevelt Hotel. În plus, expertul în filme și corespondentul E! News, Kristin Dos Santos, și gazda emisiunii produse de Will Packer, vedeta Xilla Valentine, vor transmite de pe acoperiș având o vedere panoramică asupra evenimentului. Fondatorul organizației non-profit We Have Stories, Frederick Joseph, va avea o intervenție specială în cadrul transmisiunii E! în care va discuta despre campania #CaptainMarvelChallenge, o strângere de fonduri cu scopul de a ajuta tinerele fete să vadă filmul marca Marvel Studios, primul cu rol principal feminin, Captain Marvel. Acoperirea inegalabilă a evenimentului E! pe platforme multiple și în transmisiune directă, în mediul digital și pe multiple platforme și rețele de socializare de la Dolby Theatre și în alte puncta din Los Angeles începe luni, 25 februarie, de la ora 00:00.

Countdown to the Red Carpet: Oscars 2019 completează transmisiunile dedicate evenimentului. Prezentat de Jason Kennedy, gazdă E! News și Zuri Hall, corespondent E! News pe covorul roșu de la Oscar, alături de Mai, Brad Goreski - celebrity stylist, Nina Parker – comedian la Dating #NoFilter și Nightly Pop și starul emisiunii Very Cavallari - Kristin Cavallari, vor transmite în direct de la Roosevelt Hotel. Plus, Rassi va comenta în direct ținutele de la Oscar, iar Dos Santos și Valentine vor urmări sosirea vedetelor de la Ripley's Believe It or Not!
Ca parte a acoperirii pe multiple platforme revine E! Stream: The Red Carpet presented by AT&T cu The Rundown prezentat de Erin Lim - gazda The Rundown, Justin Sylvester gazda Daily Pop, Will Marfuggi corespondent E! News, Tiffany Reid, fashion expert, alături de Dani Fernandez, contributor Collider expert în filme. Echipa va asigura acces nelimitat în culisele emisiunii despre covorul roșu de la Premiile Oscar 2019 și la nominalizații acestei ediții cu două ore înaintea începerii galei pe @ENews pe Twitter, E! News app și eonline.com.

Imediat după terminarea ceremoniei, E! va transmite E! After Party: Oscars 2019 cu Morgan Stewart de la Nightly Pop și Daily Pop, Parker și Kennedy cu Hunter March, gazdă Nightly Pop, vor transmite în direct de la petrecerea Vanity Fair, iar Hall va transmite de la Governor’s Ball, unde va discuta cu câștigătorii serii.

În plus, în săptămâna ce urmează, E! News va recapitula cele mai importante momente de la Oscaruri, interviuri cu câștigătorii, un rezumat al ținutelor de pe covorul roșu și dezvăluiri cum au petrecut după ceremonie vedetele serii. Daily Pop, Live From E! pe Facebook și YouTube vor avea deasemenea ediții dedicate Premiilor Oscar.

“E! Glambot” este prezentă și la Premiile Oscar alături de regizorul și directorul creativ, Cole Walliser, gata să surprindă momente unice într-o manieră inovativă, pentru a introduce fanii în atmosfera serii.

Digital & Social


E! News va transmite prin Instagram Stories cu ocazia Premiilor Oscar, duminică 24 februarie, cele mai proaspete știri ale serii. Seria de pe Snapchat, The Rundown, găzduită de Erin Lim, revine și ea cu o relatare de la Oscaruri pe durata evenimentului.

Fanii pot urmări toate momentele serii alături de conținut exclusiv din culise pe E! News în mediul digital  eonline.com, descărcând E! News app, @enews pe rețelele de socializare  (Instagram, Twitter și Facebook), @e_news pe Snapchat și @eentertainment (Instagram, Twitter, Facebook și Snapchat). Detalii stilistice sunt disponibile pe @stylecollective on Instagram.

Programul complet:


Luni, 25 februarie, de la 00:00

E! Live From The Red Carpet: Oscars 2019 găzduit de Ryan Seacrest și Giuliana Rancic, alături de Jeannie Mai gazda The Real, Kahlana Barfield Brown, fashion și beauty expert, Zanna Roberts Rassi, corespondent E! News, și Christian Siriano, designer și star al producției Bravo - Project Runway, vor surprinde detalii despre Oscaruri de la Roosevelt Hotel. În plus, expertul în filme și corespondentul E! News, Kristin Dos Santos, și gazda emisiunii produse de Will Packer, vedeta Xilla Valentine, vor transmite de pe acoperiș având o vedere panoramică asupra evenimentului.

Luni, 25 februarie, de la 00:00
E! Countdown to the Red Carpet: Oscars 2019 prezentat de Jason Kennedy, gazdă E! News, și Zuri Hall, corespondent E! News pe covorul roșu de la Oscar, alături de Mai, Brad Goreski - celebrity stylist, Nina Parker – comedian la Dating #NoFilter și Nightly Pop și starul emisiunii Very Cavallari - Kristin Cavallari vor transmite în direct de la Roosevelt Hotel. În lus, Rassi va comenta în direct ținutele de la Oscar, iar Dos Santos și Valentine vor urmări sosirea vedetelor de la Ripley's Believe It or Not!

Duminică, 24 februarie, de la 22:00
E! Stream: The Red Carpet presented by AT&T prezentat de Erin Lim - gazda The Rundown, Justin Sylvester gazda Daily Pop, Will Marfuggi, corespondent E! News, Tiffany Reid, fashion expert, alături de Dani Fernandez, contributor Collider expert în filme.
 
Luni, 24 februarie de la 2:30
Red Carpet Rundown: Oscars 2019 găzduit de Jeannie Mai.

Imediat după ceremonia de decernare a premiilor
E! After Party: Oscars 2019 cu Morgan Stewart de la Nightly Pop și Daily Pop, Parker și Kennedy cu Hunter March, gazdă Nightly Pop, vor transmite în direct de la petrecerea Vanity Fair, iar Hall va transmite de la Governor’s Ball, unde va discuta cu câștigătorii serii.

E!'s Live From The Red Carpet este produs de Ryan Seacrest Productions și Wilshire Studios.  Ryan Seacrest, Gary Snegaroff, Shaun Smith și Gerry Johnston sunt producători executivi.

În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod