Dragoș Moștenescu a preluat conducerea la Ferma vedetelor

Patrizia Paglieri este trimisă la duel!
Patriarhatul a venit la putere în Ferma vedetelor, iar tabăra fetelor este în pericol! Dragoș Moștenescu a fost ales fermierul săptămânii de către Narcisa Suciu! Dragoș a ales să pună servitori pe Patrizia Paglieri și Cosmin Natanticu, iar Patrizia a fost aleasă și ca prim duelist. În această seară, de la 21:30, telespectatorii vor fi martorii unui duel la singular între două fete puternice!

În fermă s-a creat o situație tensionată, care pare relaxată la suprafață, însă ascunde multiple strategii și promisiuni.
Fetele și-au concentrat atenția asupra Ronei și au încercat să se apropie de ea, fiind un adversar de temut care și-a dovedit forța în toate duelurile la care a participat.

Pe lângă multă muncă, fermierii au avut parte și de ajutor pentru a duce la bun sfârșit sarcina de a face un cuptor dacic pentru pâine. Nea Rață l-a adus pe Bădia Chirică, cel mai bătrân sobar rămas în zonă. Fetele i-au făcut o întâmpinare de neuitat îmbrăcate în costume de baie. 
Momentul cel mai tensionat din fermă a fost când poarta fermei a căzut și era să o accidenteze pe Patrizia, care a reușit să se ferească la timp.

În această seară, arena duelului se va umple de concurenți, iar Monica Bârlădeanu va da startul unui duel plin de tensiune și adrenalină, la singular.
Fetele nu vor avea parte de sprijinul partenereului, deoarece Patrizia a fost prima rămasă singură în concurs. Pe cine va alege Patrizia la duel, în ce probe se vor lupta, dar și cine va reuși să câștige și să meargă mai departe către marele premiu, rămâne de văzut, numai la PRO TV

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod