DJ Wanda trăiește emoții maxime. Iubitul ei este campion la motociclism!

DJ Wanda trăiește emoții maxime de fiecare dată când iubitul ei, Karl, cu care locuiește în Londra, este plecat din țară pentru a participa la curse de motociclism.
Omul de afaceri australian este pasionat de acest sport și a concurat recent la o cursă Off Road din Almeria, Spania.

Întrucât este un sport plin de adrenalină, considerat de mulți drept extrem, vedeta are tot timpul emoții pentru ca totul să decurgă fără incidente.

"Karl a început sezonul de competiții de motociclsm și a fost plecat patru zile în Almeria, Spania. A reușit să termine această etapă pe locuri fruntașe și parcurge o tură de traseu sub 1 minut și 50 secunde, o performanță foarte bună. Este foarte bun în ceea ce face. De data aceasta nu am putut să fiu alături de el, deoarece am rămas în Marea Britanie pentru a termina cursurile în arta tatuajului la UK Official Tattoo Academy, alături de tutorele meu, Alan Paul Lofts. La următoarea competiție îl voi susține cu siguranță la fața locului", spune DJ Wanda.

De curând, vedeta a revenit pe băncile școlii, de aceasta dată pentru a se perfecționa în arta tatuajului. Îndrăgita vedetă a fost admisă la prestigioasa UK Official Tattoo Academy din Essex și intenționează să deschidă propriul salon de tatuaje și în capitala Marii Britanii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod