DJ Wanda și-a comandat cele mai ciudate cizme de cowboy din lume

Excentrica DJ Wanda va face senzație anul viitor cu o pereche de pantofi ciudați, despre care vedeta spune ca sunt “cei mai urâți din lume”, dar pe care i-ar purta. DJ Wanda a urmărit îndeaproape show-urile de la săptămânile modei și a rămas surprinsă de noul curent “ugly-chic”, promovat de marile branduri de modă.

“Curentul <ugly-chic> este o mega provocare pentru oricine cochetează în vreun fel sau altul cu moda. Se propun tot felul de chestii <urâte> conform standardelor și normelor estetice obișnuite, dar pe care dacă ai curaj și inspirație le poți transforma în ceva statement.

Ca să nu mai zic că îți oferă acel ceva care sigur atrage atenția, iar asta urmărim cu toții într-o anumită măsură”, scrie DJ Wanda pe blogul ei.

Vedetei i-au căzut cu tronc cizmele cu calapod dublu, prezentate de un brand american. Vedeta este deja pe lista de așteptare pentru două perechi, care vor fi livrate abia în primăvara anului viitor.

“Aceste cizme unisex de cowboy sunt, după multi, cele mai urâte și cele mai ciudate cizme din lume. Mie îmi plac. Sunt curioasă cum o să mă simt încălțată în ele și cum o să urc scările.

Nu știu dacă sunt practice, însă cu siguranță sunt de efect. Mi-am comandat unele albastre și altele galbene”, spune DJ Wanda.

DJ Wanda este una din cele mai cunoscute DJ-ițe din Europa, punând muzică la unele din cele mai mari cluburi și evenimente de peste hotare. Românca lucrează de un an de zile într-un mare studio din Frankfurt alături de producători muzicali de top.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod