DJ Wanda s-a indragostit de Israel!

DJ Wanda a petrecut o vacanta senzationala in Israel, unde a vizitat cele mai importante orase si locatii turistice.
De departe, cel mai mult i-a placut in Tel Aviv, orasul cosmopolit de la Marea Mediterana, unde, spune ea, a intanit cei mai frumosi barbati din lume.
 
Acolo sunt cei mai multi barbati frumosi pe metru patrat. Mai multi ca-n Italia sau in Brazilia. Sa alergi dimineata pe promenada este un adevarat spectacol. Trebuie doar sa ai grija sa nu ramai cu gatul sucit uitandu-te dupa ei. Uiti de toate problemele si nu stii pe care sa-l alegi. Nu e bine sa vii la Tel Aviv impreuna cu iubitul ori daca esti maritata.
Asta e clar! Cand am de gand sa ma marit, aici vin sa-mi aleg viitorul sot”
, declara DJ Wanda.
 
In Tel Aviv, DJ Wanda a descoperit viata de noapte, cluburile unde vin DJ renumiti din intreag alume si chiar a fost invitata sa puna muzica intr-o astfel de locatie.
 
Vedeta a avut ocazia sa se cazeze pentru o zi intr-un autobuz transformat in hotel mobil, cu care vedeta s-a deplasat de la o locatie la alta.
 
Am mixat cate o ora in trei cluburi foarte cool din Tel Aviv, iar noaptea am petrecut-o intr-un bus-hotel.
Este genul acela de rulota cum numai la Hollywood mai vezi. Un autobuz  intreg, amenajat ca o camera de hotel de lux. Are living, televizor, dormitor, baie si un dus spatios. Tot ce ai nevoie. Este destul de scump. Costa 1000 de Euro pe zi inchirierea lui, insa experienta este wow”
, declara DJ Wanda.
Cu tatuajele la purtator, DJ Wanda a facut furori in Israel, acolo unde a descoperit cele mai cool locuri ale tarii.
 
In Israel, DJ Wanda a petrecut o zi si la Marea Moarta, acolo unde a facut baie in mare si si-a cumparat namol bogat in minerale.
 
Se spune ca trebuie sa vii macar o saptamana pe an la Marea Moarta, asta daca vrei sa arati sexy pana la 80 de ani si nu vrei sa ramai intepenita de coloana.
Sarea de aici face minuni. Apa este foarte concentrata, iar pielea dupa baie devine mai frumoasa multumita concentratiei mari de minerale. Am venit in tara cu zece pungi de namol pentru fata. In fiecare saptamana aplic un strat subtire, il las sa se usuce, apoi il inlatur cu apa calda. Fata este astfel revigorata si ridurile dispar ca prin minune
”, adauga DJ Wanda.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod