DJ Wanda învață să facă burgeri ca la carte pentru viitorul soț

DJ Wanda a luat lecții de la unii din cei mai buni specialiști din România pentru a învăța să prepare burgeri ca la carte.
Întrucât Karl, viitorul ei soț, australian de origine, este obișnuit cu astfel de preparate culinare, vedeta a dorit să învețe să le facă și acasă, oriunde s-ar afla, în Marea Britanie, în România sau în vacanță în orice colț al lumii.

În acest sens, a luat lecții de la un bun prieten, cel care a inventat conceptul The Burgr Factory și a învățat să prepare un burger după preferințele logodnicului ei. Burgerul a fost numit, în final, Rock’N’Royal.

“Karl adoră burgerii.
Oricât de simplu ar părea la prima vedere, preparerea unui burger autentic, care să impresioneze un fan precum este Karl, este un proces dificil. Un prieten de-al nostru din Constanța, cel care a inventat conceptul The Burgr Factory, m-a învățat să prepar un burger după preferințele noastre, pe care l-am denumit Rock’N’Royal. Conține carne de vită maturată de cea mai bună calitate, bacon, brânzeturi și câteva sosuri secrete”, declară DJ Wanda.

DJ Wanda și Karl Katavich s-au logodit pe o plajă din Malibu în timpul vacanței petrecută în Los Angeles în primăvara acestui an, iar în prezent se pregătesc intens pentru nunta care va avea loc în curând. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod