Designerul Stephan Pelger a aniversat un an de la impantul de par

Stephan Pelger a aniversat un an de la implantul de par. Designerul se declara multumit nevoie mare de rezultatul pe care l-a obtinut. Anul trecut, pe 6 ianuarie, Stephan Pelger isi facea curaj pentru interventie, timp de peste opt ore el a stat cuminte in sala de operatie a clinicii conduse de medicul Felix Popescu.

"I-am spus atunci sa aiba rabdare, la un an de la interventie se vede rezultatul final, firele implantate cad dupa o vreme, apoi apar altele noi, ca parul de bebelus. Trebuie sa ai un pic de rabdare pana cresc, nu putem sa implantam par gata crescut.
Dar rezultatul e spectaculor, toti pacientii nostri ne trimit poze dupa 6 luni, 1 an si ne declara ca sunt fericiti! Pana la urma e un complex pe care daca il ai, trebuie sa il rezolvi pentru fericirea si multumirea personala in primul rand. Asta e de fapt cel mai importat, sa traiesti bine tu cu tine
", ne-a declarat medicul Felix Popescu.

"Sunt mai mult decat fericit ca am avut ocazia exact acum un an, tot pe 6 ianuarie sa incep transformarea pe care mi-am dorit-o atata de mult, adica interventia pentru implant.
Datorita lui Felix Popescu si al echipei sale profi de la clinica Dr. Felix Hair Implant Bitolia 62 am scapat de complexul meu cel mai mare. Astazi, exact dupa un an sunt cel mai happy cu podoaba mea capilara si ii multumesc inca o data din suflet!!! Cu drag si multe realizari pentru 2017.
"   

Anul trecut, s-a mentinut in trend implantul de par, astfel ca la clinica de implant a medicului Felix Popescu au trecut pragul mai multe persoane publice dornice sa arate bine, printre care Mihai Albu, Dorian Popa, Florin Mergea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod