Designerul Andreea Dogaru i-a tăiat moțul fiului ei!

Designerul vedetelor, Andreea Dogaru i-a tăiat moțul băiețelului ei, Frederique Bogdan, care a împlinit un an chiar pe 5 ianuarie, în ajun de Bobotează. Micuțul a fost în centrul atenției la petrecerea organizată chiar acasă la designer, în Craiova.

Andreea Dogaru a dat o petrecere în weekend, când nașii de botez ai fiului ei, Frederique Bogdan au venit să-i taie moțul micuțului. Evenimentul a avut loc acasă la Andreea, într-o atmosferă intimă. Cu toate că la ei în zonă, în Oltenia, o tradiție mai veche îți permite să tai moțul copilului până la vârsta de 3 ani, designerul a ținut ca acest eveniment din viața băiețelului ei să aibă loc chiar în ziua în care el a împlinit un an.
”Am vrut în mod special să-i tăiem moțul lui Frederique la un an și nu mai târziu. El a fost foarte cuminte, mai ales că toată lumea i-a intrat făcut pe plac. Cum era de așteptat, a fost centrul atenției petrecerii. Frederique a luat din tăviță mai întâi cardul, apoi aurul și pixul”, a povestit designerul Andreea Dogaru. Băiețelul ei a avut un tort colorat cu mai multe figurine din desene animate, realizate din marțipan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod