Deea Maxer și-a dus podoaba capilară la ”doctorul de păr” Flavius Man

Frumoasa cântăreață Deea Maxer, ce mereu are zâmbetul prezent pe buze și este plină de viață, acordă importantă deosebită podoabei sale capilare, fiind conștientă că un păr frumos și sănătos o ajută să fie admirată de toată lumea.

 Soția lui Dinu Maxer își lasă sănătatea părului în mâinile hairsilistului Flavius Man, care îi asigură tratamente de regenerare și de colorare doar cu produse profesionale din Israel, ce au la bază formule din plantele lămâiță, kava kava sau arborele de argan din Maroc.  


”Când vorbim despre podoaba capilară, cu toții ne dorim ca ea să fie sănătoasă și să ne reprezinte cât mai bine. Starea de sănătate a scalpului și a părului este foarte importantă pentru că alături de piele, dantură și unghii, reprezintă prima carte de vizită a noastră.

Pentru că și-a petrecut toată vara la mare, părul frumoasei Deea Maxer s-a deteriorat și uscat de la soare, umiditate și de la apa sărată, din acest motiv am ales să îi fac un tratament special cu botox pentru păr.

Apoi, în cadrul unei alte întâlniri la salonul nostru din Pipera, am vopsit-o cu un produs special de colorare ce conține atât keratină cât și argan, și i-am aplicat extensiile sale de păr cu sistem tape-in”, a arătat hairstilistul Flavius Man, căruia Deea i-a pus o titulatură aparte.

”Flavius este doctorul părului meu, de fiecare dată când vreau o transformare sau un restart pentru sănătatea părului meu vin la el”, a conchis Deea Maxer.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod