De ziua ei, Diana Munteanu a vizitat cabinetul medicului estetician!

Astazi, de ziua de nastere, Diana Munteanu s-a decis sa se rasfete in cabinetul medicului estetician Gad Renert. Vedeta Antena 1 si-a dorit sa arate perfect, asa ca a apelat la cateva tratamente non-invazive de ultima generatie, precum Intraceuticals si Hydrafacial.

Diana arata foarte bine, are nevoie doar de o rejuvenare a fetei cu ajutorul unor tratamente non-invazive. Dianei i-am aplicat un Intraceuticals, tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood. In doar 50 de minute tenul ei arata fresh si hidratat.

Cred ca acum Diana este pregatita pentru petrecerea de ziua ei. In clinica recomand clientelor, de regula, tratamente minim invazive, care au efect imediat si nu schimba aspectul fetei”, spune medicul estetician Gad Renert.

Pentru Diana Munteanu vizita in clinica de estetica a fost un cadou altfel. “Apelez la serviciile esteticianului Gad Renert de cate ori vreau sa imi hidratez fata si sa ii aduc mici schimbari. Nu sunt adepta tratamentelor invazive, cand vad ace simt ca lesin. De aceea, astazi, de ziua mea, am decis sa imi fac singura un cadou.

Am apelat la un tratament Intraceuticals si Hydrafacial. Nu mi-as face o interventie chirugicala, dar apelez cu cea mai mare incredere la cele mai noi tratamente non-invazive.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod