De 10 ani, Radio ZU este pe locul 1 pe București

Radio ZU și Romantic FM, părți ale Intact Media Group, sunt două dintre radiourile preferate ale românilor și de data aceasta. Cel mai recent studiu de audiență radio reconfirmă poziția de lider a Radio ZU, radio care din momentul în care s-a lansat, acum 10 ani, s-a menținut pe locul 1 în București.

Datele prezentate mai jos au ca sursă Studiul de Audiență Radio realizat între 23 aprilie - 12 august 2018 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH SRL.


De 10 ani, Radio ZU este numărul 1 pe București


Septembrie 2018 este luna în care Radio ZU sărbătorește 10 de ani de emisie.
10 septembrie 2018 este ziua în care Buzdu și Morar se întorc din vacanță și promit să aducă cu ei o serie întreagă de surprize cu rolul clar de a mulțumi publicului pentru acești 10 ani minunați.

10 ani, iată, care îl găsesc pe ZU din nou pe primul loc în preferințele bucureștenilor.Radio ZU rămâne cel mai iubit radio pentru ascultătorii din București cu 238.600 de ascultatori zilnici, iar pe plan național și urban își consolidează poziția, după cum urmează:


•    La nivel urban, Radio ZU se mentine in top pe locul 2. Nu mai puțin de 1.197.000 de ascultători sunt pe frecvența ZU in orașele din tara, cota de piață in crestere ajungand la 9.7%.
•    La nivel național, ZU ocupă a doua poziție cu un total in crestere de 1.927.700 de ascultători.

Romantic FM – un radio preferat de bucureșteni


Romantic FM rămâne, de asemenea, în topul preferințelor ascultătorilor.

Potrivit rezultatelor ultimului Studiu de Audiență Radio, unul dintre cele mai longevive și îndrăgite radiouri din FM este ascultat de un număr de 80.900 de ascultători zilnic. Cu o cotă de piață de 3.7%, Romantic FM rămâne unul dintre radiourile preferate de către cei care apreciază playlist-ul unic, rafinat, divers, difuzat pe frecvența 101.9 FM în Bucuresti, 98.6. FM în Iași și pe romanticfm.ro.


Căutat pentru sound-ul de calitate și oferta muzicală diversă, Romantic FM este postul de radio cu cel mai mare număr de cântece difuzate fără repetiție, care își încântă zilnic publicul cu "Muzică, nu zgomot".

*Studiului de Audiență Radio, realizat de IMAS – Marketing și Sondaje SA și MERCURY RESEARCH S.R.L, în perioada 23 aprilie -12 august 2018. 



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod