Cristina Mihaela Dorobantu, vacanță bio în Viscri. A dormit în case vechi de 200 de ani!

După două vacanțe petrecute pe Coasta de Azur și în New York, Cristina Mihaela Dorobanţu și-a rezervat ultimele zile de concediu pentru un mini-sejur într-una din cele mai frumoase și mai autentice zone din România: satul Viscri din județul Brașov.

A fost unul din visurile prezentatoarei de la Kanal D, de a petrece câteva zile în locurile în care timpul parcă stă în loc, să admire arhitectura caselor săsești, să experimenteze bucătăria locală și să se bucure de atmosfera unică a locului care l-a fascinat inclusiv pe celebrul Prinț Charles al Marii Britanii.

Vedeta TV a avut parte de o vacanță bio, în care și-a pus telefonul pe modul silențios, chiar l-a închis pentru cea mai mare parte din timp, a dormit în case săsești vechi de 200 de ani și s-a delectat cu preparate culinare tradiționale, 100% bio.

Experienţa de a dormi într-una din casele săseşti recondiţionate este inedită.
Eu am mai fost la Viscri, dar nu am dormit niciodată acolo. Mi-a plăcut mult casa, totul este foarte curat și amenajat cu mult bun gust. Gazdele au fost foarte amabile, pur și simplu m-am simțit ca într-un paradis rural. La polul opus față de grandoarea New York-ului, unde fusesem cu puțin timp înainte
”, mărturisește prezentatoarea.

Cristina Mihaela a fost foarte impresionată de casa pe care Prinţul Charles a achiziționat-o în Viscri, de Biserica Fortificată, precum și de liniştea locului. Ca suvenir de suflet, vedeta a cumpărat de acolo o ie pe care o poartă acum cu mândrie.

Am vizitat casa Prinţului de Wales şi am fost foarte bucuroasă că am putut să văd unde îşi petrece el zilele când vine în ţara noastră.
M-am plimbat mult prin sat şi recomand acest loc oricui are nevoie de linişte. Este minunat! Am vizitat şi Biserica Fortificată şi muzeul din interiorul ei. De acolo, mi-am cumpărat o ie pe care o voi asorta şi prezenta în cadrul rubricii mele “Secrete Între Fete”. Să mă urmăriţi în fiecare miercuri!”
, spune vedeta.

În drumul înapoi spre Bucureşti, Critina Mihaela Dorobanţu a ales să se întoarcă pe Transfăgărăşan. Deşi a vizitat nenumărate locuri din lumea întreagă, frumoasa prezentatoare declară: “Îmi place România enorm.
Vreau să vizitez fiecare colţişor din ţara noastră.”


Cristina Mihaela Dorobantu, fosta finalistă a emisiunii-fenomen “Bravo, ai stil”, este una din cele mai influente vedete de televiziune în social media, și realizează în prezent “Secrete între fete”, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod