Cris Cab, primul concert în România

Cris Cab, cunoscut pentru hituri precum "Liar, liar" sau "The English man in New York", a venit pentru prima dată în România cu ocazia unui concert pe care îl va susține miercuri, 26 iulie, de la ora 22.00, la Yacht Bucharest, în Herăstrău.
Cris a fost invitat la București de către bunul său prieten, Khaled Darnel, General Manager al Yacht Bucharest. Artistul a fost încântat și fericit de propunere, fiind entuziasmat de ideea de a cunoaște publicul român, dar și de a vizita celebrul Palat al Parlamentului. "Sunt onorat pentru ca îl am ca invitat pe prietenul meu Cris Cab în locația mea de suflet, Yacht. Practic, concertul susținut de Cris face parte din valorile pe care vreau să le asociez cu restaurantul-club Yacht: quality time, muzică bună, prietenie, preparate culinare delicioase, totul în arhitectura unică sub formă de yacht. Ceea ce vă pot promite în calitatea de General Manager este că surprizele frumoase vor fi mereu parte din unicitatea Yacht Club Bucharest!", a spus Khaled Darnel.

Onest si direct, Cris Cab, a povestit cum a reusit sa cunoasca succesul. "Ca să reușești în industria muzicală, consider că pasul care trebuie făcut este să ajungi la Los Angeles", a punctat Cris. "Este prima mea vizita in Romania. Imi plac tare mult oamenii care m-au intampinat, am auzit ca aveti fete frumoase si abia astept sa le cunosc. Concertul de aici va fi unul in care voi canta piesele care mi-au adus recunoastere, dar si piese in prima auditie", spune Cris.

A cantat alaturi de Pharrell sau Rihnanna, dar modestia îl caracterizează. Artistul de peste Ocean i-a descris pe acestia ca pe niște oameni normali, cu care are o relație de prietenie și alături de care s-a bucurat de produse muzicale de succes.

Cris a recunoscut faptul că momentan nu are o relație de iubire, dar și că "fetele nu îmi pot fura inima, pentru că știu King Fu. De vreo doi ani m-am antrenat, deci este greu să mi se fure inima", a punctat el plin de umor. Însă, a ținut să precizeze că a fost "avertizat" de frumusețea româncelor, așa că surprize pot avea loc. Artistul a apreciat talentul culinar al românilor, felicitându-l personal pe Chef-ul Yacht Bucharest care a pregătit cina pentru el și invitații săi.  Concertul din aceasta seara începe la ora 22:00. La Yacht Bucharest.

Cris Cab a ajuns în topul clasamentelor muzicale de peste ocean, demonstrand că are o voce excepţională. El a început să cânte la o vârstă fragedă. Născut din părinţii cubanezi în Miami, Florida, Cris a primit cadou la 14 ani, de la tatăl sau, prima sesiune de studio. Şi, de atunci, nu s-a mai oprit. La 15 ani, demo-urile sale i-au atras atenţia lui Pharrell Williams, care i-a devenit producător. Faima sa internaţională a venit însă odată cu piesa "Liar, Liar". În 2015, cu hitul "The Englishman In New York", Cris Cab a ajuns pe locul 13 în topul francez FranceTop 40.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod